| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ILIANZERO Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 11:48 Заглавие: NOKIA MM 9200 |
|
|
| ИМАМ NOKIA MEDIAMASTER 9200.НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК СЕ СМЕНЯ СОФТА ПОД WINDOWS XP?С 98 И 95 НИКЪКЪВ ПРОБЛЕМ ,НО С ХР НЕ ИСКА И НЕ ИСКА.АКО НЯКОИ ЗНАЕ ЗАЩО ИЛИ ИМА НЕКАКВИ ИДЕИ ,МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 13:07 Заглавие: |
|
|
| Колко пъти ще го сменяш този софтуер? Опита ли с NDS -Nokia Download Server . Какво по точно ти дава като грешка? |
|
|
 |
ILIANZERO Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 23:21 Заглавие: |
|
|
НЕ НЕ Е ЗАЛЕПНАЛ!!! СЛОЖИХ ВИРТУАЛНО СД С 98 И ЗАРЕДИХ СОФТА БЕЗ ПРОБЛЕМ.А СОФТА СИ ГО СМЕНЯМ ЩОТО ЗА РАЗЛИЧНИТЕ КАРТИ МИ ТРЯБВА РАЗЛИЧЕН .ПРОБЛЕМА Е СЛЕДНИВ NSD1.1/1.2 ЗАРЕЖДА ФАИЛА ОТ КОМПА,И СЛЕД ТОВА ПОКАЗВА:DOWNLOAD IN PROGRES ОБАЧЕ ПРИЕМНИКА СИ СТАРТИРА НОРМАЛНО И ИЗОБЩО НЕ СЕ И ОПИТВА ДА ЗАРЕДИ НОВИЯ СОФТ,НАПРАВО ОТИВА В РАБОТЕН РЕЖИМ,А NSD ОЧАКВА ОТГОВОР ЗА ДА ЗАПОЧНЕ ЗАРЕЖДАНЕ /RERBOOT НА ПРИЕМНИКА/,ПРОБВАХ И С ДРУГИ ПРОГРАМИ НО ЕФЕКТА Е СЪЩИЯ.КАБЕЛА И МАШИНАТА СА ЕДНИ И СЪЩИ/С VIRTUAL PC ПОД 98 ГО СМЕНЯМ,АМА ЕДНАТА РАМ ПАМЕТ НЕ Е МОЯ И ЩЕ ОСТАНА С 512,КОЕТО НЕ МИ СТИГА ЗА ВИРТУАЛНА МАШИНА/ПОНЕ ТАКА МИ ПОКАЗЗВА//
Последната промяна е направена от ILIANZERO на Сря Сеп 21, 2005 9:34; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 23:34 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | Нещо да ти е залепнал Shift  |
Това което пише тук не значи че това ти е проблема а че пишеш с големи букви.не мисли че като пишеш с голям шрифт някой ще ти помогне повече  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ILIANZERO Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 9:33 Заглавие: |
|
|
Ако има значение мога да пиша и с малки букви,а като си многознайко отговори ми на въпроса и стиха сте ми се праили на отворени,а?Като си си направил труда да напишеш нещо начи си прочел какво съм написал.това не е форум за краснопис май?!?!Или съм се объркъл?Като е така я отворен кажи ми какви граматически промени са въведени тази година от БАН?АРЕ да Ви видя,щом с приемника не можете да се оправите ,то поне това да знаете, а????
Модерирано от RC
В този форум не е приет подобен начин на общуване!
Бъди така добър да се съобразяваш с това и последващите коментари си ги запази само за себе си. Моля! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 14:09 Заглавие: |
|
|
| Тези софтуери за Нокия са доста стари ,и най вероятно няма да тръгнат под ХР .Направи си един дял на диска с 98 и си работи под него. Пробвал ли си с DVBedit Доколкото знам има 2 вида софтур за 9200 -DVBK и DVB2000 ,но първия си работи с виртуална карта-тн Ваниса.Много сложен способ си си избрал за декодиране ,тя смяната с NDS трае доста време ,ако трябва да го правиш по често.... И ако не знаеш -писането с главни букви във форумите се счита за викане и се възприемоа като неуважение към останалите участници! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 17:57 Заглавие: |
|
|
| Не знаех че да пишеш с големи букви е викане,сори. |
|
|
 |
Boyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 9:42 Заглавие: |
|
|
Смяната на софтуера на Нокиа 9200 / 9500 става само под WIN 98 , а относно това че използваш различни карти и затова се малага смяна на софта , мисля че е по добре да си сменяш модула или самоят ЕЕПРОМ в него - направи си го на цокъл и си сменяй само чипа. Слагаш си чип за Ирдето модул или за Конакс и така си решаваш проблема
Успех |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 19:06 Заглавие: |
|
|
| Ако е за софтуера на модула ,във 27С512 има място за два софтуера ,превключва се лесно с едно ключе -но не мисля че това е случая. |
|
|
 |
|