Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с монитор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Cobra
Гост

МнениеПуснато на: Вто Сеп 13, 2005 17:16    Заглавие: Проблем с монитор Отговорете с цитат

Монитора е 19inch Crystal OS-1728G.Проблема му е някъде в захранването защото въобще не светва и индикатора за включване и изключване.Проверил съм бушона, ключа, но нямам схема за този модел.Някой би ли ми казал откъде би могло да идва проблема или откаде да си сваля схема.
Благодаря предварително.
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 14, 2005 13:52    Заглавие: монитор Отговорете с цитат

колега а какви схеми има на дъното
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 18:24    Заглавие: Отговорете с цитат

предполагам, че е някои трансформатор има три C.E.I. 9621 и 9622 и VB 12TBU-5 TAKAMISAWA.Последния на изхода не дава нищо.Мога да ти пратя снимки на платката ако с това можеш да ме ориентираш.
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 18:47    Заглавие: монитор Отговорете с цитат

прати снимка но ти мерил ли си нещо Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 16, 2005 20:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Изпратил съм ти писмо на мейла.Използваш ли ICQ'то.
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 17, 2005 13:36    Заглавие: монитор Отговорете с цитат

не мога да го отворя нещо . ти от къде си
Върнете се в началото
Cobra
Гост

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 13:24    Заглавие: Отговорете с цитат

От София съм.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети