| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 10:08 Заглавие: grundig sc303 |
|
|
значи няма значение дали е настроено на дадена станция или не е все си шуми все едно не е донастроено точно дори преди да съм въвел код пак шуми от какво би могло да е това? електролит ? дъмп? помагайте _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mom4il_tv Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 16:41 Заглавие: |
|
|
| огледаи за споики около tda 7350 smd кондезаторите двете групи по 6бр. |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 19:06 Заглавие: |
|
|
преепоих въпросните и шумът изчезна но пък сега звукът е слаб и когато пипна входа на 7350 се нормализира за няколко секунди и пак намаля сякаш някои кондензатор се зарежда от допира иначе всички кондензатори са проверени около входа,всички съмнителни спойки са препоени.забравих да уточня че само единия канал е проблемен.Ще съм благодарен на още идеи  _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 21:13 Заглавие: |
|
|
| gogo написа: | преепоих въпросните и шумът изчезна но пък сега звукът е слаб и когато пипна входа на 7350 се нормализира за няколко секунди и пак намаля сякаш някои кондензатор се зарежда от допира иначе всички кондензатори са проверени около входа,всички съмнителни спойки са препоени.забравих да уточня че само единия канал е проблемен.Ще съм благодарен на още идеи  |
Провери дали нямаш спукан SMD кондензатор на входа, или изсъхнал електролит около крайното. |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 14:40 Заглавие: |
|
|
проблемът се реши след замяна на смд транзистор в предусилвателя.Благодаря ви за помощта _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
|