| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 15:53 Заглавие: Феритови прастени |
|
|
Някой може ли да ме насочи каде могат - или кой може - да ми навият десетина феритни прастени с размер 16/10/4. Броят на намотките е няколкостотин,така че да се получи сапротивление от порядака на 45-46 ома.
Моля,дайте ми съвет сам мога ли да ги навия,ако не се намери майстор или фирма която да ги направи.
Благодаря предварително.
Приемам всякакви съвети.
Поздрави |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 17:45 Заглавие: Дросели |
|
|
Ако ти трябват дросели с феритна сърцевина виж в Комет електроникс
има готови такива и са стотинки-трябва само да знаеш индуктивността и максималния ток който ще тече през тях. Ако искаш по -подробно да обсъдим това дай повече данни за какво ти трябват! |
|
|
 |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 18:22 Заглавие: Re: Дросели |
|
|
| ELP написа: | Ако ти трябват дросели с феритна сърцевина виж в Комет електроникс
има готови такива и са стотинки-трябва само да знаеш индуктивността и максималния ток който ще тече през тях. Ако искаш по -подробно да обсъдим това дай повече данни за какво ти трябват! |
Не, не ми трябват за дросели.
Могат да ми сваршат работа само ако са с това сапротивление - 45-46 ома и с този размер.
Необходими са ми за сензор на датчик за променлив ток. Вече сам ги направил датчиците. Необходими ми са само тези прастени. Опитах се да ги навия но не успях
Поздрави |
|
|
 |
|