Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Schneider STV 1001

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Expressel
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 14:53    Заглавие: Schneider STV 1001 Отговорете с цитат

Колеги трябва ми Бин за ТВ Шнаидер STV 1001 шаси DTV101 с процесор SDA9257A151.
Също така ме интересува някой знае ли, дали дистанционните на Конел или на Пилот за този модел могат да предават с червеният и синият бутон натиснати заедно, за да мога да вляза в сервизния режим.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 15:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Не!
Погледни си PM-a.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
коце
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БЪЛГАРИЯ

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 15:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай тези памети
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 15:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Оригиналното с F1-F4 на Рувидо и сплесканото на Рувидо (пулт 214 се казва) дето му викаме "джапанката" и е за Schneider TV8 обаче могат да излъчват-надявам се се сещаш за кои ти говоря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Expressel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 8:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи в сервизния режим успях да се вмъкна, но освен геометриите които трябваше да регулирам , имам за цел да му пусна и DK стандарта от тук. Проблема е, че не виждам такава опция. Има ли някой който да знае как става това или описание на опциите в сервизно меню.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 8:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Expressel, защо си мисля, че когато тази възможност съществува то тя е в потребителското меню.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 8:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Не може!!!Слагай приставка звук
Върнете се в началото
Expressel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 8:53    Заглавие: Отговорете с цитат

В потребителското меню има само BG и когато сменям дъмповете с разни други които съм намерил се появява DK но изчезва BG . Това ме навежда на мисълта, че е от някоя клетка на паметта.
Върнете се в началото
Expressel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 11:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Оказа се че е възможно да се добави DK в менюто. За целта трябва да се премахне мостчето на 3 крак на TDA4474 в МЧУ и да се смени със съпротивление 60-70К . На 3 крак трябва да стане около 1.4 волта и при следващото пускане вече работи звука.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 14:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересно аз кат съм мъчил да вкарам DK с памет телевизора почна да хваща само една програма и то накрая на S40 инак са появи DK звук наистина в меню ,кат доде следващия ша пробвам твоя вариант!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети