| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Voodoo58 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 20:53 Заглавие: siemens a60 |
|
|
Здравейте колеги малко помощ моля
сиеменс а60 губи обхват индикацията за мрежа мига постоянно и от там постоянно пада батерията
Да ли ще му помогне един флеш? шарнете ако имате фулфлаш с бг с фрея мисля да го флешвам
Мерси предварително ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rympo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 10:59 Заглавие: Няма да стане с флаш |
|
|
Не може да се оправи със флаш, обикновенно при тези телефони проблема е механичен, това което можеш да си оправиш сам
след като отвориш телефона погледни от извода на антената към маса има едни кондензатори които окъсяват отвреме на време , махни ги изцяло , не се сещам имаше ли букса за външна антена този сименс, ако има окъси я и нея, ако вече не става, провери следното , сложи карта и около едно радио набери *88 или 123 за глобул, да провериш дали излъчва телефона трябва да се чуе пукане , ако не пука си за смяна на крайно стъпало , цената на което е около 30-35 лева с труда
Успех |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 11:06 Заглавие: Re: Няма да стане с флаш |
|
|
| rympo написа: | Не може да се оправи със флаш, обикновенно при тези телефони проблема е механичен, това което можеш да си оправиш сам
след като отвориш телефона погледни от извода на антената към маса има едни кондензатори които окъсяват отвреме на време , махни ги изцяло , не се сещам имаше ли букса за външна антена този сименс, ако има окъси я и нея, ако вече не става, провери следното , сложи карта и около едно радио набери *88 или 123 за глобул, да провериш дали излъчва телефона трябва да се чуе пукане , ако не пука си за смяна на крайно стъпало , цената на което е около 30-35 лева с труда
Успех |
Преди смяна на PA по добре е да се прави байпас на антения превключвател за по сигурна диагностика на PA и по евтино е. |
|
|
 |
maker_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 18:27 Заглавие: |
|
|
pa ili antena switch ako ne stane stawa po slojno
Тук се пише на кирилица  |
|
|
 |
Voodoo58 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 8:10 Заглавие: |
|
|
благодаря ви за отговорите колеги
смених цхипа за сигнала и се оправиха нещата |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:04 Заглавие: |
|
|
| Кой чип по точно? |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 22:01 Заглавие: |
|
|
| Серията Siemens 55-60 -65 е проектирана на сьвсем друго ниво,незнам какво разбира колегата при смяна на чипа за мрежата.Незнам какво е сменил,но ще сьм благодарен за някоя тьнкост която ми убягва,поздави на колегите от форума. |
|
|
 |
Voodoo58 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 21:52 Заглавие: HI |
|
|
| не съм го сменявал аз(за да си спестя писане написах че аз съм го сменявал) просто човека който го бори телефона ми каза че сменил чипа на сигнала повече инфо не мога да ви дам |
|
|
 |
|