| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 23:16 Заглавие: Търся информация за радиотелефон "Tamagawa - CT-8000&am |
|
|
Tamagawa - Superfone CT-8000
Ако някой може да ми даде информация за ремонт на този радиотелефон ще съм му много благодарен !
Този телефон има проблем ... И искам да го оправя
Не може да се осъществи връзка между "майката" и слушалката ...
И на двете устройства работят предавателите ! Като викам от "майката" слушалката отговаря, но само толкоз ... на слушалка има 3 светодиода "POWER" "IN USE" "WARNING" Има един надпис "HOOK" и 2 бутона "ON" и "OFF" като натисна "ON" и след няколко секунди започва да писка и да мига "WARNING" и толкоз и не иска да се закачи, а като дигна прави същото и не иска да се върже Ако някой може да ми даде някаква информация за този телефон или подобен ще съм му благодарен !!!
Извинявам се на модератора,че не съм уточнил, но съм изморен и не препрочетох написаното
Благодаря предварително !
Последната промяна е направена от mishomvp на Пет Сеп 30, 2005 6:22; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 23:21 Заглавие: Защо темата ми беше преместена тук ? |
|
|
| Не мисля, че тази тема е за общи приказки ? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 23:30 Заглавие: |
|
|
при такова изложение смятам така. | Цитат: | | има много странен проблем | Не си упоменал какво търсиш | Цитат: | | някой може да ми даде някаква информация | Обикновено потребители търсят така. Не си споменал и че искаш и можеш да го ремонтираш. Или поне че се занимаваш с ремонти. Без измервателна апаратура ремонта ще е труден. Нещо да е изтърван и кварцове да са променили честотата? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 5:53 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Този телефон има много странен проблем . |
При повечето дефекти на радиотелефони проблема е същия не е чак толкова "странен". Нямаш гаранция ,че работи предавателя на слушалката! |
|
|
 |
|