|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sodomitka Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 13:26 Заглавие: схема на web камера (преобразувател на тв към usb) |
|
|
Здравейте - имам следното питане
някой знае ли начин как може да се извади мостовата схема към usb от готова web камера - идеята ми е такава - да откъсна камерката от цялото устройство и в нея да чрез така получения видео вход да вкарам видео сигнал. Запознат съм че тази схема няма да позволи някакво идеално качество но трябва да вкарам камера която е на 50 м от компютъра в компютъра, а usb-то не праща до там
много благодаря на всички които ще ми отговорят |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 21:34 Заглавие: |
|
|
| В USBкамерата никаде нямаш видеосигнал - информацията от матрицата директно , в цифров вид ,сеподава към комп'тера по USB . Та на въпроса ти - не става .... |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 1:01 Заглавие: |
|
|
Не може ли да използваш обикновена аналогова камера за 10-15 лв. включена към capture-card в компютъра?
Или още един извратен вариант - някакво PC под linux към което да е включена web-камерата и LAN до твоя компютър :P то такива камери си има и готови за LAN, но най-евтиното решение е аналоговата камера + capture card. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|