| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 20:51 Заглавие: БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ В ЕВРОПА!!! |
|
|
ЛЕВСКИ и ЦСКА превзеха Европа!Много е емоцинално,но е много гот!На 53 години съм,но малко такива моменти съм имал след световното в САЩ!Все сме били на ръба и все нещо не ни стигаше!Тази вечер обаче ЧОРБАТА повлече крак,ЛОКО Пловдив за малко се предадоха,после ЛЕВСКИ потвърди сензацията! И 108 минути да беше направил мача тъпия швед,пак нямаше да ни прецакат.След мача ЛЕВСКИ-ЦСКА се чуха гласове,че бил уговорен между двата отбора с цел да можели да играят добре с БАЙЕРН и ОКСЕР.Ако това е вярно,нека да уговарят всички мачове помежду си,докато европейските грандове започнат да треперят щом чуят за БЪЛГАРИЯ!Следва ЛИТЕКС! Отивам да гледам,а надявам се че малко от колегите във форума ще се смеят на емоционалният ми изблик!  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 20:57 Заглавие: |
|
|
И да идва чорбата в нашата група за да можем да ги бием поне един път тази есен  |
|
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 21:05 Заглавие: |
|
|
аз не съм много по футбола, ама ми е кеф, като ги бием... а като се има в предвид, че в немското посолство вчера ми дигнаха кръвното и ми е още по-хубаво
малко офтопик
Ditronix: видях ти поста ама ми пуши главата напоследък и забравих да звънна
пробва ли онова фолио? _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 21:52 Заглавие: честито :) |
|
|
левски и цска пак показха нещо на европа ) айде хаирлия да е ) хехе да видим каде ще стигнем  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 17:33 Заглавие: |
|
|
И Литекс се класираха браво най-вече на ЦСКА Все пак най-категорично бихме  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 18:13 Заглавие: |
|
|
Тато на времето каза:"Тази година полупроводници,догодина-цели проводници!"Аз казвам:Тази година-в групите,догодина на финалите!  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 20:28 Заглавие: |
|
|
Ха като много го разбирате този футбол кажете кой от трите отбора ще продължи по нататък след групите ???
Аз нищо не разбирам но ще ви кажа че само ЛИТЕКС от ЛОВЕЧ ще продължи  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 20:56 Заглавие: |
|
|
Без коментар щото Иване ако помниш скоро ни триха теми на едно друго място Ама си си МЕСТЕН ПАТРИОТ и затова си си позаблуден но си пич и затова ти казвам САМО ЛЕВСКИ ЕВРОПЕИСКИ  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
Възможно е , Коцев,с тренйор,минал през Левски всичко е възможно. Аз днес натрих носовете на двама колеги-чорбари,които преди седмица твърдяха че нито един от нашите отбори няма да продължи,а се пишат големи спецове и редовно си губят кинтите на Еврофутбол.Аз без да разбирам кой знае колко,като гледах първите мачове,имах чувството че могат всички да продължат.Е,не познах,но бях близо.Дори и само Литекс да отиде напред,ще е супер,защото догодина при това на нас ще ни е по-лесно със жребия  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 21:56 Заглавие: |
|
|
Сашо аз даже не знам и къде се намира стадиона в Ловеч но тази вечер така както си вечерям и си пия от Гриша Ганчевата / Ловешка -ракия за цял живот/ и хоп гледам по Ловешката телевизия дават посрещането на Литекс и Любко Петрович да казва:
Е па тука в бугарско може и да сме последни но у европата ке будем първи.
Така че и Левски и ЦСКА нека не мечтаят за купата.Тя ще в Ловеч.Така каза Любко и няма как да не му вярваме.Аз му вярвам пък вие ако щете  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|