| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 14:38 Заглавие: Дискмен Филипс |
|
|
Здравейте колеги. Подариха ми една такава машинка но има проблем и ме интересува дали изобщо подлежи на ремонт това чудо. А проблема е че при възпроизвеждане звука се чува все едно влачи. Както при касетофоните когато е разстроен регулатора на оборотите. И звука е един такъв метален.
Благодарен съм за всякакъв съвет от ваша страна. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 16:16 Заглавие: |
|
|
Това на аудио диск ли?
....да е тактовата честота?  _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
VancheS Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 18:15 Заглавие: |
|
|
| Такава содомия видях и чух на дръжкофон Roadstar. Така си беше произведен с фабричен дефект. Пратих го да си дири платка от там дето го беше взел втора ръка. Така и не разбрах от какво беше, но все едно бяха сменили кварца с такъв на половин честота. Познатия обича да си взривява сам техниките, а и няма пари, така че не се върна... |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 23:12 Заглавие: |
|
|
Да на аудио диск го прави. То си и чете само аудио де без МП 3. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 23:24 Заглавие: |
|
|
Я посмени малко кварцове да видим какво ще стане _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 10:34 Заглавие: |
|
|
Здраваеите наското имах подобен проблем с mp3 плеар получаваше се нешто като влачене оказа се от захранването на флаша 3.3в _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 11:17 Заглавие: |
|
|
| Запиши звука и го качи някъде да го чуем. Няма нищо общо с проблема на mp3 playera на Pavlik според мен. |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 17:19 Заглавие: |
|
|
Здравейте пак. Отказвам се да го човъркам това животно всичко по него е smd и ми е трудно да ги разпоявам да си стои така за сега.
Закривам темата. Благодаря на всички за отзивите. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
|
 |
|