| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:58 Заглавие: Бин за процесор TDA9361PS/N2/4/0528 |
|
|
Търся бин но точно за този тип процесор с последните цифри 0528. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 13:11 Заглавие: |
|
|
коцев, ако това е за същия телевизор (от другия форум), то бин-а може и да не реши проблема дори и да е за същия запис.
"Записа" на тези процесори понякога определя и кой крак какъв е (поне част от тях) и това, че ще сложиш "правилен" бин не е гаранция, че ще ти съответства на останалия хардуер. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 13:24 Заглавие: |
|
|
| Запис 0532=0793 Ти имаше една стара тема от лятото за това шаси и там все си мисля че ти бях написъл същото Върни се назад и провери Ако пак си пазарувал от Пасат нищо чудно пак да имаш проблеми |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 13:53 Заглавие: |
|
|
RC да става на въпрос за същия телевизор от другия форум.И все пак ако някой го има бина да пробвам пък ако стане стане.
Фишев да това дето ми отговори лятото го четох но тук става на въпрос за друг телевизор.С неговия си телевизора работи а с този стои на стенбай ине тръгва.Стария е с последни цифри 0532 а този закупен от клиента също от магазина на Пасат е 0528.И последно според вас какво да направя ??? _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 13:55 Заглавие: |
|
|
Да се намери и сложи същия процесор/банално е но според мен това е изхода/ _________________ Димитър |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 14:08 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | ...И последно според вас какво да направя ??? |
В такава ситуация бих се опитал да разбера в какво стои новия, да му намеря евентуално схема и да погледна дали принципно е възможна подобна замяна. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 14:11 Заглавие: |
|
|
Закривам темата тогава.Димата е напълно прав.Ами то козата че е коза си иска пърч а не нещо друго така и телевизора си иска неговия си процесор.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 16:46 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | RC да става на въпрос за същия телевизор от другия форум.И все пак ако някой го има бина да пробвам пък ако стане стане.
Фишев да това дето ми отговори лятото го четох но тук става на въпрос за друг телевизор.С неговия си телевизора работи а с този стои на стенбай ине тръгва.Стария е с последни цифри 0532 а този закупен от клиента също от магазина на Пасат е 0528.И последно според вас какво да направя ??? | Но и във двата случая говорим за шаси МС019 Простонси купи оригинален процесор и си реши проблема |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 17:49 Заглавие: Re: Бин за процесор TDA9361PS/N2/4/0528 |
|
|
| коцев написа: | | Търся бин но точно за този тип процесор с последните цифри 0528. |
Имаш поща!Не се предавай!
RAI |
|
|
 |
|