|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 21:01 Заглавие: DVD-региони |
|
|
| имам DVD "VENTURER" model PVS 6081G!ДОНЕСЕНО Е ОТ Щатите и чете само двд-та от 1 регион!а тези които са при нас във изобилие са от 2 регион!мисълта ми дали мога да променя софтуера или какжото там трябва за да ми чете без да си избира регионите!ако някои има информация какво да му промена и от каде да го изтегля ще сам му благодарен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stan73 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 7:29 Заглавие: |
|
|
За това нямам идея, но предлагам едно временно (или не толкова) решение на проблема ти - можеш да си правиш бакъп (резервно копие) - напълно легално на всеки твой DVD диск и можеш да си ги правиш мулти регионални и съответно би трябвало да можеш да ги пускаш на устройството с регион 1.
Трябва само да провериш от кой вид DVD записваеми дискове (DVD-R или DVD+R) може да чете твоето устройство.
За сваляне на DVD в мулти регионален режим използвам DVD Shrink 3.2, а за запис Nero Burning ROM. |
|
|
 |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 0:18 Заглавие: |
|
|
и това е идея и то не много лоша ,но все пак мога ли винаги да правя това кадето и да съм!!номера е да го програмирам или.....но нямам DUMP БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТА! |
|
|
 |
stan73 Нов потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|