| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 10:32 Заглавие: KSS-213B i KSS-213C Взаимнозаменяеми ли са? |
|
|
Колеги на вид имат малко разлика в начално положение и не стига до края.Уредбата е SONY HCD-881 _________________ doctora |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 10:57 Заглавие: |
|
|
| Да и 213F можеш да сложиш - аз поне съм заменял така. |
|
|
 |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 12:41 Заглавие: |
|
|
Проблема е че работи около 30 мин. и счупи зъб на долния гребен при начална позиция. От тогава не стига до началото.Има около 2мм разлика на стената която опира в клиуча за краи на хода в началото. За това мисля че на други механики става но на тази не. Някои има ли поглед на ситуацията? _________________ doctora |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 18:03 Заглавие: |
|
|
| Това е труден въпрос, защото всичко зависи от конструкциятя на механиката и по точно от това къде се намира ключето което извежда оптиката в начално положение.Вече на един и същи модел слагат различни механики ,така че въпроса трябва да се решава за конкретния случай.Аз ги сменям когато е възможно заедно с движението. |
|
|
 |
mom4il_tv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 7:32 Заглавие: |
|
|
| вси4ки оптики kss 213 A.B.D.F са взаимнозаменяеми разликата в капа4ето кото покрива лупата но вси4ки са ковти производсво сложи SOH |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 9:55 Заглавие: |
|
|
| mom4il_tv написа: | | вси4ки оптики kss 213 A.B.D.F са взаимнозаменяеми разликата в капа4ето кото покрива лупата но вси4ки са ковти производсво сложи SOH |
Колегата е прав, всички от серията 213 са еднакви и взаимозаменяеми, аз обикновено премахвам капачето покриващо лещата, заменял съм всички и работят на всички механизми пригодени за една от тях! проблемът ти е най вероятно механичен, щом е сдъфкала зъбче на гребена! Вярно е че повечето от тези които се продават са със занижени параметри(лошо качество) но за цена от 14-18 лева не може да се очаква повече, достатъчно е да изкара поне една година!  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 10:04 Заглавие: |
|
|
тази няма капаче. но днес ще се опитам дая сменя откадето я взех.ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА! _________________ doctora |
|
|
 |
|