|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 23:38 Заглавие: CTV Centrex 74 cm |
|
|
Здравейте, състава на този ТВ е TPCC8829CPNG-8829CPNG4K08.
Купен в Австралия. Има само BG стандарт за звук. Влязох в S-mode(volume down and displey), но няма опция за стандарт звук, предполагам че има и D-mode, но не зная как да вляза там . Моля за информация или BIN za този модел но мулти стандарт! _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 0:34 Заглавие: Re: CTV Centrex 74 cm |
|
|
| Yordanov написа: | Здравейте, състава на този ТВ е TPCC8829CPNG-8829CPNG4K08.
Купен в Австралия. Има само BG стандарт за звук. Влязох в S-mode(volume down and displey), но няма опция за стандарт звук, предполагам че има и D-mode, но не зная как да вляза там . Моля за информация или BIN za този модел но мулти стандарт! |
Страхувам се, че никой от този форум няма да може да ти помогне, защото такива телевизори не са внасяни по официален търговски път в България. Нетърговски внос също не вярвам да има, защото Австралия е доста далече от България. Така мисля аз, но ще се радвам, ако не съм прав. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 5:18 Заглавие: |
|
|
Защо ти е звук на 6.5??Нали си в Ботсвана а там са на 5.5 .  |
|
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 20:12 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Защо ти е звук на 6.5??Нали си в Ботсвана а там с
а на 5.5 .  |
Тук са на система I , което е 6.0 мега, не съм споменавал честотата, защото не я ползвате там. И питах поне може някой да има инфо за самия чип , но здраве! _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 7:52 Заглавие: |
|
|
| това ми прилича на toshiba , kak сте влезли в s mode |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|