| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 15:28 Заглавие: Оборотомер за дизел |
|
|
Здравейте колеги, имам при мене един такъв оборотомер - за дизелов камион "издумкал" от високо напрежение. Има транзисторно входно стъпало и една интегралка MAF115 в която се съмнявам. Въпроса ми е ако знае някой каква е тази ИС /търсил съм ж Gooogle-to, maj e polska и си мисля че е а277/ да сподели. TNX  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
valdimar Нов потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 14:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти - супер си  |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 9:31 Заглавие: |
|
|
Като стана въпрос за оборотомер за дизел,искам да попитам следният въпрос: мой добър приятел има FIAT DUCATO/2.5 D,но е поставил двигател от LANCIA TEMA/2.5 TDI и иска да му поставя електронен оборотомер с две цифри за индекация.От къде мога да взема сигнал за оборотомера,принципно LANCIA TEMA си има оригинален,но не виждам такъв датчик по настоящия двигател.Чувал съм,че може да се вземе сигнал от генератора,ако е така каква схема мога да ползвам за да получа амплитуда от минимум 3 волта или ако някой има по-добра идея как да се осъществи това по друг начин? _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 9:57 Заглавие: |
|
|
| Виждал съм такава схема - ползват се пулсациите на динамото на дизела, оборотомера беше аналогов, ще поразровя за схемата но си мисля ще пулсациите се отделяха с 741 свързана като компаратор. |
|
|
 |
|