|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hristo24 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2005 21:15 Заглавие: LED часовник с PIC |
|
|
Здарвейте колеги,аз от скоро се интересувам от пикове и все още съм доста начинаещ .Просто за спорта опитах да си напиша програмка за часовник като за помощ ползвах една идея за таймер от книжката на млад конструктор, която исках да доразвия.Закъсах със сверяването на часовника от бутоните(изобщо с обсужването им). Ако някой има подобна програмка (и схема) ще се радвам да помогне.Нямам претенции за вида на ПИК-а (там е с 16f84 но даже и аз мисля, че има и по-добри варианти, а и ще науча още нещо ).Ако все пак мога да имам някакви претенции бих искал програмата да е на Асемблер. Знам, че това е нещо старомодно и на много от вас би им се сторило тъпо, но все пак от някъде трябва да се започне.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 02, 2005 8:17 Заглавие: |
|
|
| Пробвай с търсачката на форума,а после с Йандекса и накрая с Гогъла.Ще намериш хиляди неща.Успех. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|