Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля за съвет!!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gogatatata
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 7:37    Заглавие: Моля за съвет!!! Отговорете с цитат

Здравейте, искам да си купя домашен усилвател 5+1,който да може да управлявя активен SUB., обаче не знам какъв да бъде. Разгледах в Техномаркет и други магазини и установих, че единствените достъпни за мен усилватели са SONY 497-цена 429лв и SONY 197-цена 329, като по-евтиния модел май е 2- канален,но има режим А/В и А+В,което не ми е ясно какво означава, но в магазина го имаше свързан и свиреха 4 колони едновременно,а можеше да свирят и 2 по 2, Моля да ми разясните какво означава това А/В и другото, което ми предложиха, но на старо е усилвател ONKYO-цена 330лв., 5+1,казаха ми, че е с реална изходна мощност 5X80W.Моля да ми кажете по нещо за тези усилватели(въпреки оскъдната информация,която ви предоставих)и да ми предложите някои модел усилвател
и място,където се продават такива или подобни.
Благодаря Ви!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Noel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 7:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Всичко зависи оттова какъв е източника от който ще вземеш сигнала.При варианта A/B имаш два усилвателя а се превключват само колоните , или четирите или едната двойка или другата. Тоест това е стерео и с него не можеш да постигнеш обемност която предполагам търсиш.Ако източника ти има два изхода този ще свърши работа но ако искаш да възпроизвеждаш звук да речем от DVD то тогава ще можеш да възпроизведеш само 2 от всички канали.
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Взимай "Онкио"-то но много внимавай да не е имитация.Тзи фирма е много напред в аудиовъзпроизвждането....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nik_69
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:38    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм,за ONKYO(наистина е марка)и гледай да има дистанция,че не можеш му намери Exclamation
soundMAN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Плевен

МнениеПуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:54    Заглавие: малка насока към покупка.... Отговорете с цитат

Здравейте ! Явно ще се дават парички,но като ще се дават,поне да не е напразно.Та относно максималният финансов ресурс,който сте решили да отделите няма да влизам в подробности,но барем ще ви понасоча мъничко.Лично аз бих предпочел ONKYO-то,но както каза Stoy4o не се знае доколко не се е "онкиясало" Laughing - я поправка,я някой ментак с поставена отпреде емблема на истинският производител (от поста Ви мисля,че Ви е малко непозната темата).Нищо лично,но все пак бих Ви посочил нещо друго,защото,когато се дават пари трябва да се търси оптималния вариант за тях.Ето Ви едно предложение - http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=39&products_id=1554&DDMid=e17d8a03d4f1ba4eb906c30070342899 .По-големият и по-нов модел на посочения от Вас,добра изработка,добър звук и най-вече добра цена с безплатна доставка из страната.Ето Ви още нещо,което имах възможност да тествам - http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=39&products_id=3565&DDMid=e17d8a03d4f1ba4eb906c30070342899 .Това е от мене... за тези средства.А ако все пак решите да се хвърлите на ОНКИО-то не би било зле да го огледате и чуете с някой,който е наясно .А може и да драснете на лични за кой модел става дума.Успех в покупката и помнете,че ИНТЕРНЕТ-а е бизнес... !
ПП. и това да има опционален суб изход да не Ви става критерии.По-добре парите за него да отидат за по-добри колони (най-вече предни).
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети