| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 15:36 Заглавие: Techics SA-GX180 |
|
|
Този усилвател стоя при мен разглобен 6 месеца,купих му крайно стъпало за 106 лв,оказа се че проблема не е в него.С ваша помощ и специално на Tokio успях да го ремонтирам.Обаче успях и да му загубя дистанционното или поне собственика твърди че било при мен.Лошото е че с това дистанционно се управляват всички останали блокове,CD плейър и дека.Кажете кое е и ако някой случайно го има да го продава ще го купувам  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 1:34 Заглавие: |
|
|
EUR643861 това е но ще е скъпичко май  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 10:01 Заглавие: |
|
|
| А знае ли някой,дали в София има вносител на оригинални такива пултове? |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 19:01 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | А знае ли някой,дали в София има вносител на оригинални такива пултове? |
Stoy40, официалния вносител на Technics са "К&К", те могат да доставят такова дистанционно, но за цената ще трябва предварително да ги попиташ за да няма изненади после. Срок на доставка - около 20 дни. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 19:18 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Stoy40 написа: | | А знае ли някой,дали в София има вносител на оригинални такива пултове? |
Stoy40, официалния вносител на Technics са "К&К", те могат да доставят такова дистанционно, но за цената ще трябва предварително да ги попиташ за да няма изненади после. Срок на доставка - около 20 дни. |
Някои колега би ли дал координатите на K&K.Не съм от София. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 20:28 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Tokio написа: | | Stoy40 написа: | | А знае ли някой,дали в София има вносител на оригинални такива пултове? |
Някои колега би ли дал координатите на K&K.Не съм от София. |
Поръчката за каквото и да било можеш да дадеш на най-близкия за теб сервиз на "К&К". Кажи къде живееш и аз ще ти дам телефона на обслужващия твоя район сервиз. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 20:59 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Поръчката за каквото и да било можеш да дадеш на най-близкия за теб сервиз на "К&К". Кажи къде живееш и аз ще ти дам телефона на обслужващия твоя район сервиз. |
Златица. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 15:38 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Tokio написа: | | Поръчката за каквото и да било можеш да дадеш на най-близкия за теб сервиз на "К&К". Кажи къде живееш и аз ще ти дам телефона на обслужващия твоя район сервиз. |
Златица. |
Май наблизо няма сервиз на КиК. Има в Стара Загора ( 2 броя), Сливен (също 2 сервиза), Пловдив (4 сервиза), Пазарджик, Габрово и Търново. кажи кой ти е най-удобен, за да ти дам телефона им.
Можеш и сам да видиш сервизите на КиК на:
http://www.kkservice.bg/bg/partners.php |
|
|
 |
|