| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
franko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 20:32 Заглавие: Търся CD recorder |
|
|
| Tърся да закупа CD recorder за мини дискове. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 20:44 Заглавие: |
|
|
| Тези за нормални СД-та записват и мини-та. |
|
|
 |
franko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 21:01 Заглавие: |
|
|
| Имам авто CD с мини дискове-в кутийка са наподобяват на дискета и имат и нещо като анти шок и се оказа проблем за записването им. |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 22, 2005 13:19 Заглавие: Mini Disc стандарт от SONY... |
|
|
Здравейте! Това е стандарт,който SONY опитаха да наложат за цифров запис и възпройзвеждане в началото на 90-те.Чрез метода на ATRAC компресията в последните години успяха да поберат около 1 гигабайт информация на един носител.Проекта им обаче пропада заради масовото и прогресивно понижаване на цените на другите цифрови носители и апаратурата за копиране-четене (CD,DVD ).Към Вас конкретно - ако имате компютър и нямате познат с минидиск рекордер (домашен или персонален преносим) хич не е уместно да задържите плеара.Ако пък не разполагате с ПС и държите да слушате "минита" ще трябва да пообиколите по оказионите в населеното Ви място - тук там се понамира по някое минидиск рекордерче.Успех !
ПП 1. Аз лично разполагам с такъв от 1998 г.,който от четири години не е пускан,но не се продава ,заради сантименталната му стойност.
2. Звука е доста по-посредствен от качествено СД
3. Има антишокова памет (плеара Ви) и възможността за многократен презапис (самите носители) с редакция и текст.
4. Ето Ви един Е-магазин от който може да се поръча - http://www.electron.bg/index.php?cPath=58&DDMid=9784fdf42483a1ea896fed4b66039219 |
|
|
 |
franko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 22, 2005 19:49 Заглавие: |
|
|
| Мерси за инфото,не ми се разделя с плеара понеже качеството на звука е перфектно и не съм имал проблеми с всякакви неравности по пътя!Ще продължа да си плащам по 10лв.за запис и ще му сложа и Changer,за да си слушам каквото аз искам,а не каквото ми запишат на минито понеже за 10лв. нямали време да подбират. |
|
|
 |
CITRON Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 11:35 Заглавие: |
|
|
| franko написа: | | Мерси за инфото,не ми се разделя с плеара понеже качеството на звука е перфектно и не съм имал проблеми с всякакви неравности по пътя!Ще продължа да си плащам по 10лв.за запис и ще му сложа и Changer,за да си слушам каквото аз искам,а не каквото ми запишат на минито понеже за 10лв. нямали време да подбират. |
Имам един SONY MDJ 510 дек за продаване ако те интересува ми пиши! |
|
|
 |
|