| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Genia Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 8:00 Заглавие: Sony KV21G1M |
|
|
След подаване на захранване светодиода мига 2 пъти, което значи дефект в шината за паметта.С шината всичко е наред, подменен дъмп (с какъвто имах) същата работа, празна памет също.Едно нещо ме озадачи.Липсваща платка на куплунга CN104 за стереодекодера(ТВ-то е моно).По куплунга личи че е имало платка , защото не е прашасал целия, а само по надолу в основата, а там където е била платката изобщо няма прах.Възможно ли е да има някаква платка все пак тъй като е моно, защото идва от друг техник, а техника казва че е нямало платка, но аз се съмнявам???  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 8:25 Заглавие: |
|
|
| с какви схеми е изпьлнено шасито.дай повече инфо. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 8:36 Заглавие: |
|
|
Ако гледам същата схема на CN104 има цяла платка със следните чипове : LA7016 , CXA1315 , TDA9620 , AN5252 . Тя е само за звука , но може би процесора я търси и като не му отговаря дава грешка.
Погледни прикачения файл и виж дали изводите съвпадат _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Genia Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2005 14:55 Заглавие: |
|
|
В момента не мога да видя точно , но схемата е същата и я имам на компютъра и като я поразгледах на този цокъл или е стереодекодер или е телетекст.и аз съм на мнение че търси платката и като не я намира и не тръгва.Още като го приех тв-ра пратих човека да си търси липсващата платка но техника твърди че е нямал платка но лично аз не вървам!!!В такъв случай си мислех да не би да има някаква платка ,която не е нито декодер нито телетекст а просто платка с мостчета или някакви резистори?  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 20:20 Заглавие: |
|
|
| Genia написа: | В момента не мога да видя точно , но схемата е същата и я имам на компютъра и като я поразгледах на този цокъл или е стереодекодер или е телетекст.и аз съм на мнение че търси платката и като не я намира и не тръгва.Още като го приех тв-ра пратих човека да си търси липсващата платка но техника твърди че е нямал платка но лично аз не вървам!!!В такъв случай си мислех да не би да има някаква платка ,която не е нито декодер нито телетекст а просто платка с мостчета или някакви резистори?  |
Моят съвет е да разгледаш схемата и ще разбереш какво е имало там. Ако е платка с мостчета, ще видиш къде са били и ще ги свържеш. |
|
|
 |
|