Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За господин Филипов

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ха познай
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: малък град в голямата провинция

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 14:59    Заглавие: За господин Филипов Отговорете с цитат

Абе вие как го търпите тоя във форума?Той е меко казано "нередовен състезател"!Само се заяжда с хората за глупости.От сто кавги във форума сто и една са негово дело!Ако някой иска може да си направи една статистика да види колко от отговорите му са нещо техническо въобще а колко от тях са си едно чиста проба заяждане-1 от 100 негови отговора въобще е нещо СМИСЛЕНО -останалото е заяждане!Направете статистика бе-огледайте темите и отговорите му!Става дума и за последната тема за кирилицата!И да не се беше писал пак щях да разбера че е той!ОНЯ ДЕТО САМО УМЕЕ ДА РАЗМАХВА ЗЛОБНО ПРЪСТА!!!!!!ОНЯ НРАВОУЧИТЕЛНИЯ!!!ОНЯ С ЯБЪЛКИТЕ!!!!Дето не дава съвети а ябълки!!!А бе то я форум да не е негов та щял да ги трие темите на латиница?Откога го е купил? Я ме светнете по въпрса?В задния джоб ли си го и скрил?Че нещо не разбирам-той се държи така сякаш му е собственост и трябва да му слушаме простотиите.КОЛЕГИ ФОРУМА НЕ Е МЯСТО ДЕТО ДА СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ!Или греша?А на господин Филипович един съвет-в Раднево има много добри доктори за такива като вас!Предлагам да го изхвърлим от форума- и ще видите колко приятно местенце ще стане тук без него!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 17:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега подкрепям те напълно ,макар че аз не си крия името защото форумите не са всичко във обмена на информация .При наличието на телефони и на нет и особено на личните контакти информация все пак се намира от колеги и се върши работа .Тук в случая е интересно друго , че преди около месец г-н Филипов се беше заял със колегите от Враца и то със хора който много знаят и най важното помагат абсолютно безкорисно на всеки който ги познава и получават същото от всеки един от нас.Но тогава г-н Филипов се сниши и не даде никакъв отговор, все се надявам сега да не е така защото форума все пак не му е бащиния и ролята на модератор не означава че трябва да се заяжда с който реши независимо за каквото и дае .Надявам се и други колеги да споделят мнения по въпроса дори и ако се наложи да се отвори специлна тема за това .Защото взаимното уважение между хората от бранша е най важното нещо си мисля аз и меренето на мнения кой колко помага не е от значение защото се помага когато имаш ясен отговор на въпроса или си имал същия проблем а не да даваш общи съвети които във 90% от случайте не вършат работа .Очаквам Вашите мнения колеги.С уважение Сашо Фишев
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 18:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Тази тема изобщо не е за този форум още повече,че Ха познай
е постнал всичките си 3 почти идентични изказвания в няколко форума.
fishev по отношение на
Цитат:
със хора който много знаят и най важното помагат абсолютно безкорисно
можеш да направиш справка в този форум
http://www.nbs-set.com/forum/index.php
изводите си ги прави сам. Мога да дам и примери за участие и в други форуми на същите хора.
По отношение на начина на писане също мога да ви дам примери на изключително неадекватни писания на български (май) с латиница които по-скоро прикриват пълната неграмотност на пишещите и това (писането на латиница) като че ли е добро "прикритие".
А оправданието с липсата на кирилица също не звучи много сериозно. Всеки Win след 95 поддържа и кирилица, така че е въпрос на желание (и интелигентност на средно ниво) и уважение към хората от които евентуално очакваш да получиш помощ да бъдеш максимално ясен (което не винаги се получава на латиница). Друг е въпроса когато се пише например от клубове но не мисля, че това са случаите.
А пък това:
Цитат:
Аз още не знам кирилицата въобще да е станала официален език в компютрите.

звучи особенно интересно.
"Китаицата" дали е станала официален език?
И на автора Ха познай на това неоценимо умозаключение бих му препоръчал да поразгледа чужди форуми с подобна тематика (и не само) и да прецени сам кой е официалния език в компютрите. Май другите нации и народи се самоуважават доста повече, не Ви ли се струва?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 19:09    Заглавие: Отговорете с цитат

За кирилицата съм твърдо ЗА!

Последната промяна е направена от pamporov на Съб Яну 16, 2021 11:05; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2004 19:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Като поразгледах малко назад, то ХаразПознай има и други бисери по отношение на сътрудничеството.Вярно, че са от преди да си регистрира и този ник, но стила му подхожда:
Цитат:
Колеги на коко съм си преценил да му отговоря по и-меил лично.Защо ли- нарочно въпреки че все пак сме във форум.Защото това толкова е и форум.Просто не всички заслужават да получават информация за дадени тънкости в ремонта на телевизорите
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
smd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 31, 2004 6:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Kолега RC, Сашо Фишев е член на NBS-SET и знае да помага! Лично за мен е неуважение към останалите във форума писането на латиница, за което и аз съм се извинявал! Все пак сме БЪЛГАРИ! А за г-н Филипов- мисля че се заяжда за добро! Трябва да има ред, дори и на обществено място като форумите! Wink
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети