| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ха познай Нов потребител

Регистриран на: 29 Май 2004 Мнения: 2 Местожителство: малък град в голямата провинция
|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 14:59 Заглавие: За господин Филипов |
|
|
| Абе вие как го търпите тоя във форума?Той е меко казано "нередовен състезател"!Само се заяжда с хората за глупости.От сто кавги във форума сто и една са негово дело!Ако някой иска може да си направи една статистика да види колко от отговорите му са нещо техническо въобще а колко от тях са си едно чиста проба заяждане-1 от 100 негови отговора въобще е нещо СМИСЛЕНО -останалото е заяждане!Направете статистика бе-огледайте темите и отговорите му!Става дума и за последната тема за кирилицата!И да не се беше писал пак щях да разбера че е той!ОНЯ ДЕТО САМО УМЕЕ ДА РАЗМАХВА ЗЛОБНО ПРЪСТА!!!!!!ОНЯ НРАВОУЧИТЕЛНИЯ!!!ОНЯ С ЯБЪЛКИТЕ!!!!Дето не дава съвети а ябълки!!!А бе то я форум да не е негов та щял да ги трие темите на латиница?Откога го е купил? Я ме светнете по въпрса?В задния джоб ли си го и скрил?Че нещо не разбирам-той се държи така сякаш му е собственост и трябва да му слушаме простотиите.КОЛЕГИ ФОРУМА НЕ Е МЯСТО ДЕТО ДА СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ!Или греша?А на господин Филипович един съвет-в Раднево има много добри доктори за такива като вас!Предлагам да го изхвърлим от форума- и ще видите колко приятно местенце ще стане тук без него! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 17:53 Заглавие: |
|
|
| Колега подкрепям те напълно ,макар че аз не си крия името защото форумите не са всичко във обмена на информация .При наличието на телефони и на нет и особено на личните контакти информация все пак се намира от колеги и се върши работа .Тук в случая е интересно друго , че преди около месец г-н Филипов се беше заял със колегите от Враца и то със хора който много знаят и най важното помагат абсолютно безкорисно на всеки който ги познава и получават същото от всеки един от нас.Но тогава г-н Филипов се сниши и не даде никакъв отговор, все се надявам сега да не е така защото форума все пак не му е бащиния и ролята на модератор не означава че трябва да се заяжда с който реши независимо за каквото и дае .Надявам се и други колеги да споделят мнения по въпроса дори и ако се наложи да се отвори специлна тема за това .Защото взаимното уважение между хората от бранша е най важното нещо си мисля аз и меренето на мнения кой колко помага не е от значение защото се помага когато имаш ясен отговор на въпроса или си имал същия проблем а не да даваш общи съвети които във 90% от случайте не вършат работа .Очаквам Вашите мнения колеги.С уважение Сашо Фишев |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 18:50 Заглавие: |
|
|
Тази тема изобщо не е за този форум още повече,че Ха познай
е постнал всичките си 3 почти идентични изказвания в няколко форума.
fishev по отношение на
| Цитат: | | със хора който много знаят и най важното помагат абсолютно безкорисно | можеш да направиш справка в този форум
http://www.nbs-set.com/forum/index.php
изводите си ги прави сам. Мога да дам и примери за участие и в други форуми на същите хора.
По отношение на начина на писане също мога да ви дам примери на изключително неадекватни писания на български (май) с латиница които по-скоро прикриват пълната неграмотност на пишещите и това (писането на латиница) като че ли е добро "прикритие".
А оправданието с липсата на кирилица също не звучи много сериозно. Всеки Win след 95 поддържа и кирилица, така че е въпрос на желание (и интелигентност на средно ниво) и уважение към хората от които евентуално очакваш да получиш помощ да бъдеш максимално ясен (което не винаги се получава на латиница). Друг е въпроса когато се пише например от клубове но не мисля, че това са случаите.
А пък това:
| Цитат: | | Аз още не знам кирилицата въобще да е станала официален език в компютрите. |
звучи особенно интересно.
"Китаицата" дали е станала официален език?
И на автора Ха познай на това неоценимо умозаключение бих му препоръчал да поразгледа чужди форуми с подобна тематика (и не само) и да прецени сам кой е официалния език в компютрите. Май другите нации и народи се самоуважават доста повече, не Ви ли се струва? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 19:09 Заглавие: |
|
|
За кирилицата съм твърдо ЗА!
Последната промяна е направена от pamporov на Съб Яну 16, 2021 11:05; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 19:20 Заглавие: |
|
|
Като поразгледах малко назад, то ХаразПознай има и други бисери по отношение на сътрудничеството.Вярно, че са от преди да си регистрира и този ник, но стила му подхожда:
| Цитат: | | Колеги на коко съм си преценил да му отговоря по и-меил лично.Защо ли- нарочно въпреки че все пак сме във форум.Защото това толкова е и форум.Просто не всички заслужават да получават информация за дадени тънкости в ремонта на телевизорите |
|
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2004 6:32 Заглавие: |
|
|
Kолега RC, Сашо Фишев е член на NBS-SET и знае да помага! Лично за мен е неуважение към останалите във форума писането на латиница, за което и аз съм се извинявал! Все пак сме БЪЛГАРИ! А за г-н Филипов- мисля че се заяжда за добро! Трябва да има ред, дори и на обществено място като форумите!  _________________ 123 proba |
|
|
 |
|