Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Къде в София могат да се купят няколко (!!) UV лампи

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Сря Ное 02, 2005 23:40    Заглавие: Къде в София могат да се купят няколко (!!) UV лампи Отговорете с цитат

Na eshop-a ima samo edna.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 03, 2005 8:01    Заглавие: Отговорете с цитат

На 7-ми километър в последната висока сграда (в обратната посока на центъра) има склад за осветителни тела всякакви вкл. и такива.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Shtur
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 03, 2005 8:51    Заглавие: Konrad Отговорете с цитат

RC написа:
На 7-ми километър в последната висока сграда (в обратната посока на центъра) има склад за осветителни тела всякакви вкл. и такива.

Виж в конрад , там съм виждал Confused
Върнете се в началото
Ilian359
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:33    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:

Да, там има склад с продукти на Sylvania на много добри цени
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:36    Заглавие: лампи Отговорете с цитат

колега къде точно е склада Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 06, 2005 10:15    Заглавие: Отговорете с цитат

На покрива на самата сграда май имаше надпис Завод за изчислителна... ЗИТ или е съседната до нея. Това е последната сграда от вътрешната редица (не първите които са до Цариградско) до портала на "чистата стая" на бившето ИМЕ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 06, 2005 14:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз работя съвсем близо до тях и обяснявам малко по-подробно:
Както каза колегата RC това е сградата на Завода за изчислителна техника.Намира се точно зад сградата на БИЦ ИЗОТ. Състои се от две сгради (1-ви и 2-ри корпус съответно) а по-просто като застанеш срещу фасадата- лявата .Като преминаваш през вход за автомобили магазина се пада най-вдясно и се нарича "Новекс - Йорданов" .Ако си с автомобил на детелината на самия разклон за Младост 1 се мушкаш под булеварда и хващаш отклонението зо новите центрове EXPO,TOYOTA, Офис Експрес...
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 06, 2005 14:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Малка корекция:

Аз работя съвсем близо до тях и обяснявам малко по-подробно:
Както каза колегата RC това е сградата на Завода за изчислителна техника.Намира се точно зад сградата на БИЦ ИЗОТ. Състои се от две сгради (1-ви и 2-ри корпус съответно) а по-просто като застанеш срещу фасадата- ДЯСНАТА.Като преминаваш през вход за автомобили магазина се пада най-вдясно и се нарича "Новекс - Йорданов" .Ако си с автомобил на детелината на самия разклон за Младост 1 се мушкаш под булеварда и хващаш отклонението зо новите центрове EXPO,TOYOTA, Офис Експрес...
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 06, 2005 20:28    Заглавие: Склад Отговорете с цитат

Колеги благодаря ви много Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
sparky
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Ное 07, 2005 12:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи ако не ти е проблем с какво разполагат (в смисъл какви мощности) и какви са им цените.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети