| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 17:56 Заглавие: Sony Ericsson |
|
|
първо искам да ви кажа че не се занимавам с разкодиране на телефони затова моля да ме извините ако използвам неправилни термини . Имам една програма за отключване на Sony Ericsson но някои неща не са ми ясни .моля ако някои има желание да помогне.
Интересува ме какво се разбира под unlock отключване на персонален код или заключване към оператор.и още един термин REPAIR това поправка на какво е? _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:45 Заглавие: |
|
|
Всичко е в името - operator lock ограничава телефона да работи само със SIM карти на даден оператор. Personal lock или phone lock или phone code е код, с който потребителят може да си ограничи част от функционалността на апарата, да забрани изтриване на паметта, промяна на настройки и други. Фабрично този код е 0000 при Ericsson и SonyEricsson. _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 9:08 Заглавие: |
|
|
Това ми е ясно но като закача телефона към компа и натисна бутона unilock какво ще се от ключи .персоналния код или заклячване към оператор.телефона е SonyEricsson К500I а програмата е SEMCTOOLv3.3 _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
danieldd71 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 11:31 Заглавие: |
|
|
| Зависи какви опции си избрал за семтоола, "Clear User lock" - направо ти маха потребителския код и го прави стандартен."Read All Codes"-чете ти кодовете на оператора и после си ги въвеждаш ръчно |
|
|
 |
|