|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lisi4oka Нов потребител

Регистриран на: 31 Окт 2005 Мнения: 21 Местожителство: София-Овча Купел
|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 18:26 Заглавие: Купувам Blaupunkt SC 202 |
|
|
| Купувам този касетофон.Може и да е развален.На мен ми трябва само основната платка да е здрава защото имам един такъв но май му изгорих един от чиповете.Не е проблем и ако е с изгоряло крайно стъпало. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 1:13 Заглавие: SC202 Много силно КОДИРАН. |
|
|
Имам един SC202(c) но е кодиран.Можеш ли да си го разкодираш ,защото промених кода и сега не съответства на серийния номер а пък загубих и листчето където го записах. Доколкото си спомням имаше връзки с германци или немци. Само че сега няма да им се представяш като "Лисичок" а по-скоро като Марко Тотев,тъй като вече си разбрал защо вземаме по 20-30 лв. за разкодиране.Не си писал откъде си за да те ориентирам при някой колега да ти го ремонтира и си платиш.Иначе,рискуваш да изкупиш застоялите ни боклуци.  |
|
|
 |
Lisi4oka Нов потребител

Регистриран на: 31 Окт 2005 Мнения: 21 Местожителство: София-Овча Купел
|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 9:57 Заглавие: |
|
|
Виж сега аз имам горчив опит с разкодираването по сервизи(става въпрос за гсм-и).На два пъти ми разкодирваха един гсм по подобен на касетофоните начин и двата пъти работеше точно по един час.Нека си признаем че 90% от тези който разкодирват не са много наясно с това което правят и ползват някакви калкулатори.За това и за въпросния касетофон аз не исках да ида на сервиз и да дам на някой самоук майстор 100% от цената на касетофона за да ми го разкодира и после да нямам гаранция че ще работи безпроблемнно.Иначе аз съм 1000% ЗА СЕРВИЗИТЕ,стига хората там да си разбират от работата.А иначе съм от софия.ако можеш да ме ориентираш към някой способен човек който може да ми оправи един друг касетофон с проблем в усилването му(Blaupunkt Frankfurt RCM 104).
Ето за това ти говоря:Явно не е само мое мнение:
| dreadx написа: |
За единични случаи на някакви касетофони дето я стигнат до сервиз, я до кофата за боклук незнам дали е толкова важно да не се помага, въпреки че пък не е културно да влезеш в който и да е форум и единствения ти пост да е за това, че искаш някой да ти помогне с нещо.
Според мен модераторите, които имат достъп до малко повече информация за потребителя (местоположение, etc.) е добре да си дават мнението когато става въпрос за анонимни или нови потребители, пък ако прецените че човека не върти таен бизнес с разкодиране за ваша сметка защо да не му се помогне. Така или иначе ще си намери кодовете от някъде другаде ако касетофона му трябва за лична употреба и по-скоро няма да го ползва отколкото да го носи на сервиз за разкодиране. И все пак щом е стигнал до кода, значи е уцелил коя жица е маса и коя 12V.
Няма защо да се ядосвате на крайните клиенти в такива случаи. Много по-вредни за бизнеса са ”колеги”, които колкото и да не разбират от електроника са намерили няколко калкулатора в нета и веднага са готови да отворят сервиз за разкодиране, пък каквото стане - добре дошло, другото като не става да си го носи клиента някъде другаде. Те, малко по-компетентните клиенти може би точно такива ”специалисти” се опитват да избегнат. Ако прецените че не трябва да давате кода, по-добре им посочете някой, за който знаете че ще им свърши добре работата. |
|
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|