| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 02, 2005 23:40 Заглавие: Къде в София могат да се купят няколко (!!) UV лампи |
|
|
| Na eshop-a ima samo edna. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 8:01 Заглавие: |
|
|
| На 7-ми километър в последната висока сграда (в обратната посока на центъра) има склад за осветителни тела всякакви вкл. и такива. |
|
|
 |
Shtur Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 8:51 Заглавие: Konrad |
|
|
| RC написа: | | На 7-ми километър в последната висока сграда (в обратната посока на центъра) има склад за осветителни тела всякакви вкл. и такива. |
Виж в конрад , там съм виждал  |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:33 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | На 7-ми километър в последната висока сграда (в обратната посока на центъра) има склад за осветителни тела всякакви вкл. и такива. |
Да, там има склад с продукти на Sylvania на много добри цени _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 05, 2005 22:36 Заглавие: лампи |
|
|
колега къде точно е склада  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 10:15 Заглавие: |
|
|
| На покрива на самата сграда май имаше надпис Завод за изчислителна... ЗИТ или е съседната до нея. Това е последната сграда от вътрешната редица (не първите които са до Цариградско) до портала на "чистата стая" на бившето ИМЕ. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 14:39 Заглавие: |
|
|
Аз работя съвсем близо до тях и обяснявам малко по-подробно:
Както каза колегата RC това е сградата на Завода за изчислителна техника.Намира се точно зад сградата на БИЦ ИЗОТ. Състои се от две сгради (1-ви и 2-ри корпус съответно) а по-просто като застанеш срещу фасадата- лявата .Като преминаваш през вход за автомобили магазина се пада най-вдясно и се нарича "Новекс - Йорданов" .Ако си с автомобил на детелината на самия разклон за Младост 1 се мушкаш под булеварда и хващаш отклонението зо новите центрове EXPO,TOYOTA, Офис Експрес... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 14:41 Заглавие: |
|
|
Малка корекция:
Аз работя съвсем близо до тях и обяснявам малко по-подробно:
Както каза колегата RC това е сградата на Завода за изчислителна техника.Намира се точно зад сградата на БИЦ ИЗОТ. Състои се от две сгради (1-ви и 2-ри корпус съответно) а по-просто като застанеш срещу фасадата- ДЯСНАТА.Като преминаваш през вход за автомобили магазина се пада най-вдясно и се нарича "Новекс - Йорданов" .Ако си с автомобил на детелината на самия разклон за Младост 1 се мушкаш под булеварда и хващаш отклонението зо новите центрове EXPO,TOYOTA, Офис Експрес... |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 20:28 Заглавие: Склад |
|
|
Колеги благодаря ви много  |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 12:13 Заглавие: |
|
|
Кажи ако не ти е проблем с какво разполагат (в смисъл какви мощности) и какви са им цените. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
|