| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 4:39 Заглавие: Проблем с видео FUNAI |
|
|
| Колеги , дали някой е срещал този проблем-видеото си работи ,възпроизвежда,пренавива ,но в началото и в края на лентата не спира на прозрачните ракорди.Сменях излъчвателя без ефект.Много трудно се мери ,защото платката е под механиката и няма достъп до датчиците-дайте идеи! Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 6:17 Заглавие: |
|
|
| По принцип това трябва да е проблем от процесора но съм имал случаи на спукани смд елементи в тази система. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 6:26 Заглавие: |
|
|
Имал съм подобен случай. При мен се оказа че трябва първо много добре да се почистят световодите , светодиода , и фототранзистора. Малко можеш да увеличиш тока през светодиода.Мисля че резистора беше около 1 К аз го смених 680оМ .И от тогав ане е имало проблеми.
Успех ! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 17:12 Заглавие: оправи се |
|
|
| Ура този модел има един джъмпер за сервизен режим -той блокира четенето на датчиците заради околната светлина при работа без капак, а аз умника съм решил ,че така е нормалния режим .Иначе без капак изплюва касетата веднага и това ме е объркало , но при поставен капак си работи добре и спира вече в началото и края.Благодаря на всички които се отзоваха! |
|
|
 |
|