| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 18:14 Заглавие: Starring-смяна на отклонителна система |
|
|
Колеги,може ли някой да помогне?За кой ли път ми се случва Starring да му се пали отклонителната система.До сега намирах подходяща,но сега му приспособих от Електрон-навих хартия на шийката.Проблема е че трябва да разпъна доста по вертикал.Ако някой си е записал кое ерче с колко да променя да напише за да не се лутам.
Благодаря,за което!!
Ейй много се разглезихме с тия форуми,а?  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 22:31 Заглавие: |
|
|
"Взех че се стегнах",и го открих-R310-2ома,променя се на 1,5ома
Стана "кокал"  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 22:39 Заглавие: |
|
|
какво е во-то там  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 15:01 Заглавие: Информация за STARRING |
|
|
Предстои ми ремонт на подобен апарат - по предварителни данни моделът е SL5000.По думите на клиента е"изгърмял" и не знам какво ме очаква.Интересува ме що за шасита са това и имам вече малко информация за интегралните схеми:
1.M50431-101SP
2.TA7698
3.TA7680
4.M51397.
Благодаря предварително. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 15:11 Заглавие: |
|
|
Едно време се продаваха телевизори Стинландия със същия набор схеми.Круните също са със същите схеми. _________________ Димитър |
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 14:55 Заглавие: |
|
|
| По въпроса за изгърмелия старинг мога да кажа че захранването му наподобява известното рекорско такова и обикновенно дефектите се дължат на него.Така че,възстановяването му в повечето случаи е без проблем. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 0:57 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | какво е во-то там  |
С транзистори.Доста корави телевизори излязоха-вече са на 15-18години.Поддържам няколко такива на мои приятели и до сега нищо сериозно-кондензатори,откл.системи,спойки.Схема не ми се е налагало да ползвам ,пък и нямам Вече ги ползват на доизживяване,защото нямат "хитърбанд" ,а и не им се влагат пари в старци  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 16:25 Заглавие: |
|
|
Извинете че пиша в чужда и стара тема но ако някой знае нека сподели какви са крайните транзистори във вертикала и колко е омовото съпротивление в емитерите им.Ако някъде се намира схемичка на целия тв ??? Благодаря.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 20:24 Заглавие: |
|
|
| Ако никой няма схема или инфо ще ида до съседите да го отворя и да видя и премеря на място.Дай само начална скорост ако никой не помогне. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 20:57 Заглавие: |
|
|
| REPAIRMAN написа: | | Ако никой няма схема или инфо ще ида до съседите да го отворя и да видя и премеря на място.Дай само начална скорост ако никой не помогне. |
Аз имам схема на CROWN, който е със същите чипове, замо захранването му е със STR451. Ако мислиш, че ще ти свърши работа, веднага ще я сканирам и ще ти я пратя. |
|
|
 |
|