|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
go6o73 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 13:55 Заглавие: Относно SMS вирусите -съвет |
|
|
здравейте, интересувам се существува ли вариант на заразяване с вирус по следния банален начин:
преди 3 дни си купих шампоан, към който имаше и игра-изтриваш поле, въвеждаш номера и пращаш СМС на 1971 (мисля!),очаквах да получа репорт, но не стана след два дни си проверих сметката на Примата и се оказа че ми липсват 9лв. обадих се на оператор и уточних че са изпратени 25 СМС-а към "несъществуващ номер". лично аз не съм го правил-да пращам такива СМС-и и ГСМ-то ми е било винаги в мен! за мен най-логичното обяснение е да съм активирал с тези числа някакъв тип вирус, който се самоактивира в произволен момент и ми източва сметката ако някой има представа за такъв тип вируси да ми каже нещо. уточнявам само, че не съм получавал съмнителни СМС-и на които да се дължи този ефект! ГСМ- Сименс А52 за по-голяма сигурност си смених ном на смс-центъра,така е за сега... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 16:17 Заглавие: |
|
|
Няма такъв вирус, просто Мтел са най големите крадци, има много оплаквания от потребители на прима, номерът е все един и същ както и отговорът на "чифутският" оператор! дърпат си парички и хич им не пука, а баламите като нас плащат! като те ебе съдията на кой ще се оплачеш?? не че глобул са по стока, и те мамят но по друг начин!
Ще видим ся и тия новите вива тел????
Абе не сличихме на "поробители", не случихме и на "освободители" та на оператори ли да случим?? Всички са крадци и то пладнешки! А за Сименс А52 вируси няма.!! _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
vllv Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 03, 2005 11:18 Заглавие: |
|
|
Те ОБСОЛЮТНО ВСИЧКИ оператори лъжат. _________________ Ох жици жици. :о |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|