Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Относно SMS вирусите -съвет

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
go6o73
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Силистра

МнениеПуснато на: Сря Ное 16, 2005 13:55    Заглавие: Относно SMS вирусите -съвет Отговорете с цитат

здравейте, интересувам се существува ли вариант на заразяване с вирус по следния банален начин:
преди 3 дни си купих шампоан, към който имаше и игра-изтриваш поле, въвеждаш номера и пращаш СМС на 1971 (мисля!),очаквах да получа репорт, но не стана Sad след два дни си проверих сметката на Примата и се оказа че ми липсват 9лв. обадих се на оператор и уточних че са изпратени 25 СМС-а към "несъществуващ номер". лично аз не съм го правил-да пращам такива СМС-и и ГСМ-то ми е било винаги в мен! за мен най-логичното обяснение е да съм активирал с тези числа някакъв тип вирус, който се самоактивира в произволен момент и ми източва сметката Evil or Very Mad ако някой има представа за такъв тип вируси да ми каже нещо. уточнявам само, че не съм получавал съмнителни СМС-и на които да се дължи този ефект! ГСМ- Сименс А52 за по-голяма сигурност си смених ном на смс-центъра,така е за сега...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Сря Ное 16, 2005 16:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма такъв вирус, просто Мтел са най големите крадци, има много оплаквания от потребители на прима, номерът е все един и същ както и отговорът на "чифутският" оператор! дърпат си парички и хич им не пука, а баламите като нас плащат! като те ебе съдията на кой ще се оплачеш?? не че глобул са по стока, и те мамят но по друг начин!
Ще видим ся и тия новите вива тел????
Абе не сличихме на "поробители", не случихме и на "освободители" та на оператори ли да случим?? Всички са крадци и то пладнешки! А за Сименс А52 вируси няма.!!
vllv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 03, 2005 11:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Те ОБСОЛЮТНО ВСИЧКИ оператори лъжат.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети