| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SvishtovTV Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 13:12 Заглавие: Моля за съвет дали да купя този Schneider |
|
|
От известно време съм се запалил да си купувам ТВ с голям екран, но нямам никакъв опит с тях(много рядко идват за ремонт такива).
Та в един магазин ми предлагат Schneider - grant prix STV 70-100, Type 17.1-70238/P за 270лв.
Продавачката твърди , че има PIP , но нямала оригинално дистанционно да ми го покаже
Иначе картината горе-долу става, има добър контраст без да размазва буквите.Въпреки, че отзад е написано PAL BG , на бълг.програми има звук(сигурно е приспособен за 6.5MHz)
Нека който има опит от този модел да сподели впечатленията си  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 23:31 Заглавие: Моля за съвет дали да купя този Schneider |
|
|
Първо да ти намери дист.и да ти включи pip и тогава го копувай. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
SvishtovTV Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 13:56 Заглавие: |
|
|
В друг магазин ми предлагат подобен Schneider grant prix STV 71-102, Type TV-17.1-70241/P/SGM
Той изглежда на външен вид по-добре и като че ли е по-нов модел, но го дават за 350лв.
За него също нямат дистанционно , за да ми пуснат PIP и както ми обясниха тази функция разделяла екрана на две равни части по хоризонтал.
Отзад през дупките, доколкото можах да видя, има само един тунер и малко не е много ясно как е реализирана тази функция.
Можете ли да ми кажете дали имат разлика в кинескопите , защото от няколко места чувам, че 28" са по-издържливи от 29". |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 14:00 Заглавие: |
|
|
| Функцията може да бъде реализирана и през AV, не всички с PIP са с два тунера. А пулт ще се намери. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 19:59 Заглавие: |
|
|
| Подлагай всичко на съмнение ,наскоро ми мина един Щнайдер ,май беше по малък ,също РIP ,но точно тази платка товареше СИ и се наложи да я изключа за да работи ОСД ,пробване му е майката! |
|
|
 |
|