|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 10:51 Заглавие: Схема TV Phlips 21CE1251/22B |
|
|
Моля за схема на тази (антика). Не успях да открия номерация за щасито, проца е ТМР47C432AP-8188...... Tda3592A TDA35561
ТХО 36924779/ 10 V8903 (пробило, дори изтекла изолационна смола)
Някой се е опитвал да го прави и липсват няколко елемента(активни и пасивни) в захранването и вертикала!
Помагайте със схема че иначе антиката отива на боклука, ама клиента държи на нея и си я иска  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 11:56 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | Вече си доста време във форума, виж във файлообменника. Шаси CP90  |
Филипов, извинявай, търсих предварително там но не можах да открия схема, намерих единствено това!
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/4441/Philips_all.html
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/14821/phillips_50p8342.html
но то не ми върши работа.
Може би грешката е моя, или аз не знам как се търси в файлообменника, тъй като явно не се справям добре, съжалявам! -Или тази схема просто там липсва! загубих си час време в търсене и нищо, явно съм тъп, или просто остарявам  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|