| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
paradox Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 18:22 Заглавие: nokia 6600 |
|
|
проблемама ми е в това че нямам обхват почти никъде да знаете как може той да отпадне по възможност без да ходя на сервиз _________________ Visca el Barca |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danieldd71 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 21:01 Заглавие: |
|
|
| Проблема как се е появил ? След падане или намокряне ? Колкото и да не ти е приятно ще ти се наложи да го занесеш в сервиз. Не си прави експерименти да не излезе ремонта солен |
|
|
 |
paradox Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 21:49 Заглавие: |
|
|
след удар(предполагам)
един приятел ми каза че сигурно се е разместила антената или пък че може да е изгорял някакъв керамичен резистор _________________ Visca el Barca |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 22:29 Заглавие: |
|
|
Ми и аз мисля че е след удар , защото на братовчед ми нокиата беше изпусната и се беше счупила антената , ама имаше тук таме една чертичка обхват. Залепихме я с канаколит и си загуби изцяло обхвата.  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
danieldd71 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2005 7:23 Заглавие: |
|
|
| ВЧ блока е изпълнен с керамични филтри. Ако наистина е имало удар или дори притискане е възможно да се е спукал някой филтър. Антената на тази нокиа е пластмасова и да се спука е необходимо доста усилие. Губене на мрежа може да се полу4и и от окиси. Дори и една капка е достатъчна. До като не се отвори няма смисъл да гадаем какво може да е и какво не |
|
|
 |
|