| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shiksto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 15:42 Заглавие: Печaтните платки на Млад Конструктоp. |
|
|
| В сайта на млад конструктор продават някви платки където нито има описани какво представляват нито схемата....например "Ключодържател за разсеяни" !?! Като си поръчам платката ще ми дадът ли и схема с описание?? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
BuRnOuT_BG Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 16:36 Заглавие: |
|
|
Давай по някой линк  _________________
 |
|
|
 |
shiksto Нов потребител

|
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 18:12 Заглавие: |
|
|
Ами повечето ги има в раздела "Нашите схеми" , но точно тези защо ги няма кой да ти каже. |
|
|
 |
BuRnOuT_BG Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 18:19 Заглавие: |
|
|
Трябва да си намериш изданието на списанието, където е публикувана схемата и описанието. _________________
 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
shiksto Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 16:58 Заглавие: |
|
|
И какво? Трябва да купя 5списания ли?
Според мене с платката трябва най-малко да има схемата  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 17:13 Заглавие: |
|
|
Не толкова отдавна имаше една много дълга дискусия на тема защо няма сериозно печатно българско списание за електроника.
Ето това:
| shiksto написа: | И какво? Трябва да купя 5списания ли?
е една от причините при това никак не маловажна.
Едно списание за да съществува ТРЯБВА да има тираж и да се продава.
Много от списанията на подобна тематика по света (да не кажа всички) имат свои електронни сайтове и практиката е именно такава-там да няма всичко.
В края на краищата освен интернет има и библиотеки (ако някой преди теб с подобни разбирания не е откъснал въпросните страници разбира се). |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 18:12 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Не толкова отдавна имаше една много дълга дискусия на тема защо няма сериозно печатно българско списание за електроника.
Ето това:
| shiksto написа: | И какво? Трябва да купя 5списания ли?
е една от причините при това никак не маловажна.
Едно списание за да съществува ТРЯБВА да има тираж и да се продава.
Много от списанията на подобна тематика по света (да не кажа всички) имат свои електронни сайтове и практиката е именно такава-там да няма всичко.
В края на краищата освен интернет има и библиотеки (ако някой преди теб с подобни разбирания не е откъснал въпросните страници разбира се). |
от личен опит знам че е така... тези изрази от рода на "И какво? Трябва да купя 5списания ли?" ме карат да се замисля дали не трябва да има някой и друг нов закон.... _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 18:38 Заглавие: |
|
|
Аз примерно имам 80% от издаваните им списания и тези който ги нямам просто ги нямам .. стига да съм искал съм можел да си го копирам но не съм искал.Копирал съм единствено страницата с печатната платка за да мога да си я изрежа(печатната платка ) и да си направя платката ... за това няма закон. Да знаеш че ако си купиш списанията няма да съжаляваш... имат добри схеми за хора който са в началото. Така че това дали ще дадеш по малко от 15 лв за списанията или ще ги изпиеш на кръчма ти си решаваш ... но да знаеш само едно "Литературата си е литература ".Послушай ме няма да съжаляваш , а може би предпочиташ да ги изпиеш тез пари за има-няма 4-5 часа:) ти си решаваш  _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |
|