| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 13:26 Заглавие: jvc-21z |
|
|
Телевизорът имаше дефектни str54041 и 2 транзистора,а и крайния тр.Сега всички напр.са нормални ,телевизора работи,но от време на време прекъсва на светкавица,все едно,че има лоша спойка на драйвера.Сменил съм ОС,драйверните тр. и трансформатор ,но положението е същото.А между другото когато прекъсва намаля минуса на крайния и не след дълго изгаря.На друг случвал ли се е такъв дефект.ТХО не съм сменял защото нямам. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 14:00 Заглавие: |
|
|
| Презапой синхропроцесора и кварца 500 kHz към ХО. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 22:11 Заглавие: jvc-21z |
|
|
| fikret написа: | | Презапой синхропроцесора и кварца 500 kHz към ХО. | Май ще е това проблема.Презапоих ги и за цял ден прекъсна само 2,3 пъти което ме наведе на мисълта,че трябва да сменя кварца.След смяната му изобщо не е прекъснал,но утре ще го наблюдавам още,защото изобщо му нямам доверие. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 06, 2005 7:56 Заглавие: |
|
|
| за по сигурно смени кварца 500 kHz. Гаранция за успех! на този модел се случва често. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 06, 2005 7:58 Заглавие: |
|
|
| не четох внимателно. Проблема ти е решен! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 06, 2005 22:46 Заглавие: jvc-21z |
|
|
| Anonymous написа: | | не четох внимателно. Проблема ти е решен! | Да наистина след смяната на кварца работи цял ден без проблеми.Благодаря ви. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
|