Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

технически въпрос за принтер

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Дек 07, 2005 10:28    Заглавие: технически въпрос за принтер Отговорете с цитат

Става въпрос за лазарен принтер HP II Доколкото разбрах е нагоряло фолиото на нагревателя (Дано да се изразявам правилно) та въпросчето ми е как се отсранява такава повреда и наи вече колко струва - въпросното фолио продава ли се и ако да къде в софия може да се намери и за какви парички или се сменя целия нагревател.
Благодаря предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Нед Дек 11, 2005 15:20    Заглавие: Отговорете с цитат

ако съм те разбрал правилно, става въпрос за LaserJet II.
Това е доста стар модел. Бяха ми подарили LaserJet III, но и аз го подарих... не ми се вярва да намериш нещо.... все пак питай в стемо- мисля, че те бяха официален представител на НР. Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети