| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 0:21 Заглавие: DVBT DVB-T Receiver |
|
|
Имам един въпрос-познат си донесе от германия LCD тв/монитор(20 см) CLATRONIC CTV699 LCD DVB-T.Там е хващало някакви канали а тук не откъсва-пише че няма сигнал.Мисля си че тази система DVB-T е нещо цифрово и специализе.Беше заключено за деца и за връщане на заводски настройки-това го отключих но пак до там.По AV и като монитор си работи.Някой ако знае нещо за споменатата система да сподели моля _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 7:00 Заглавие: |
|
|
| Това е система за ефирна цифрова телевизия На практика тука май няма къде да се ползува |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 8:59 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ачо -така си и мислех  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 9:23 Заглавие: |
|
|
Бай-тишане мисля, че се бъркате за ефирната телевизия.Виж в гогъла за DVB-T. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 9:34 Заглавие: |
|
|
| Да не би е с вграден цифров сателитен приемник. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 9:40 Заглавие: |
|
|
Значи като търси си изписва честотата и каналите като на ефирна телевизия.Дори има скали за измерване на интензитета на сигнала и качеството.Интензитет показва че има но скалата с качество на сигнала е 000.Дори като се превключи на GB си тръгва само дециметровите да търси.Едва ли е сателит след като показва канали на наземна ефирна телевизия _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 10:03 Заглавие: |
|
|
| DVB-T Това Т означава terrastrial което значи наземна и приема наземна цифрова телевизия един клиент беше ми донесъл 3 броя приемници и казваше че там са работили но тук не можал да ги подкара. |
|
|
 |
|