| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 18:19 Заглавие: Схема на телевизор CONOKO |
|
|
Телевизора е 14".Имам картина но нямам звук .Звука е изпълнен с транзистори но без траф към говорителя.Двата крайни транзистора се опекли и не личи маркировка съпротивленията около тях също са изгорели и нищо не личи на тях дори и номерацита на платката не личи че е много изгоряла от нагряване. Имам три- четири схеми на различни телевизори с транзисторно крайно стъпало за звук но всичките са със траф на изхода и като гледам има разлика и в свърването и в стойностите на елементите.А шасито си е обикновено ...китайска работа.В краен случай ще му пригаждам готово крайно стъпало но ако имам схема това бързо ще го въстановя. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 18:25 Заглавие: |
|
|
Трансформатори обикновено се слагат за развързване при офазено шаси и изход за слушалки. Обикновено прегряват от голям начален ток. Веригата между двете бази на комплементарната двойка. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 22:30 Заглавие: Схема на телевизор CONOKO |
|
|
Сигурно имаш поне 50 платки звук от Респром и се чудиш какво да ги правиш.Ами не се чуди-имаш да свържиш 4 кабела -вход,изход,+ и -. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 15:36 Заглавие: |
|
|
Абе сегис тогис искам да се пиша на баш майстор та искам всичко да си бъде фабрично Иначе верно с платка става даже ако е и с двата стандарта ама решил съм да бъде фабрично  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|