| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гост Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 16:15 Заглавие: влизане в сервизен режим на Hypson |
|
|
Тв-то е донесен от Испания.Няма звук на D/K.
Няма скрит бутон в дистанционното.Чипа е TDA 9353PS/N3/1/1504.Шасито е CTG AA.Има ли някой представа как се влиза в сервизен режим на това чудо? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 16:25 Заглавие: |
|
|
Имам входа в сервиз на това шаси,но не сте оставили адрес на който да Ви бъдат изпратени.Хубаво е да се регистрирате. _________________ Димитър |
|
|
 |
гост Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 16:53 Заглавие: |
|
|
А извинявам се.Мислех , че ще ми отговорите тук.Пощата ми е [email protected]
Не съм се регистрирал, защото работя в верига сервизи и шефа ни гони като империалисти за всякаква съвмесна дейност с конкуренцията. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 17:41 Заглавие: |
|
|
Сервизното е в пощата Ви.А шефа Ви само може да загуби,никога информацията била тя и в най големия сервиз не може да е по-голяма от тази която може да се придобие в Интернет,това е моето лично мнение. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 18:46 Заглавие: |
|
|
| Много благодаря Митко!И аз съм на твоето мнение за информацията, но шефа винаги има право!Като частна фирма с едноличен собственик при нас действат полу - военни правила.Тоест не трябва да разсъждаваме върху заповедите на шефа и трябва да се подчиняваме безусловно дори и на безсмислените заповеди.Още веднъж ти благодаря! |
|
|
 |
|