|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milev Опитен потребител

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 322 Местожителство: Тополи обл.Варненска
|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 17:31 Заглавие: KODAK CX7530 проблем с дисплей |
|
|
Имам май малък проблем с фотоапарата който взех KODAK CX7530,значи проблема е с дисплея като махнах предпазното найлонче и на другия ден забелязах че един пиксел в долната част посредата не светеше.
Единственото което забелязах само при пускането на фото пиксела свети във червено,защото логото е в червен цвят.
Искам да знам изгорял ли е или нарочно не свети.
Мерси предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 2:50 Заглавие: Re: KODAK CX7530 проблем с дисплей |
|
|
| milev написа: | Имам май малък проблем с фотоапарата който взех KODAK CX7530,значи проблема е с дисплея като махнах предпазното найлонче и на другия ден забелязах че един пиксел в долната част посредата не светеше.
Единственото което забелязах само при пускането на фото пиксела свети във червено,защото логото е в червен цвят.
Искам да знам изгорял ли е или нарочно не свети.
Мерси предварително. |
ами виж сега приятелю,пиксела не е заминал мисля че повредата е някъде в софтуера или или хардуера които отвежда сигнала към дисплея.Но щтом показва някакваи признаци на живот този пиксел мисля че не е изгорял
Ако е гаранционно още апаратчето по-добре го занеси в сервиз,защото не съм 100% сигурен _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|