Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV-JVC AV-K21TR

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sabi69
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: DEVIN

МнениеПуснато на: Сря Ное 12, 2008 10:40    Заглавие: TV-JVC AV-K21TR Отговорете с цитат

Колеги - този телевизор ме изнерви
При включване на ТВ-то захранването тръгва за сеунда и изгася изцяло светодиода. Като му закача лампа на вторичната верига - ТВ-то тръгва дори с лампата без никакви проблеми
когато разкача лампата и веднага включа тел. заработва -дори и да го гася и пускам -никакви ядове -- обаче постои ли малко 10-15 мин. пак същия ефект
захранването е изпълнено с strg6653 - сменени всички вторични електролити , оптрон , двата малки транзистора преди оптрона,ценерите
напреженията нямат никакви пулсаций - стабилизаторите не греят и са им точни волтажите
това е вторият телевизор който ми идва с такъв дефект преди около 2 год. -срам не срам предният го върнах
имам спомени ,че тогава сменях няколко str-а и то от работещи шасита -но без резултат
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 12, 2008 11:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Шаси CL > схема и ръководство за ремонт на руски. Има доста защити, които са обяснени подробно и можеш да издебнеш при пускане. Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети