| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 19:22 Заглавие: ALS4000Audio device драивер |
|
|
Здравеите, не сам много навътре с компютрите но скоро купих за сержиза един качихме му 98 всичко е добре но няма звук.Не можа да намери драивер в WIN98,според Евереста звука е ALS4000Audio device .Ако някои има свален драивер нека ми го прати защото съм зле с англиския и нещо не мога да го сваля сам.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 20:32 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата и дано да не го резне abv-то, че е около 5М
Мда, резна го .
Преопаковал съм го в rar и пращам пощальона пак
Е, не става!
Пак са изритали пощальона.
Дай друг адрес или си го дръпни от тук:
http://www.softwarepatch.com/utilities/als4000.html |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 21:32 Заглавие: |
|
|
| Благодаря точно от тук го дръпнах и до сега се мъчих да го инсталирам но ми търси диска с WIN98 а тои не е при мен така че остава за утре. |
|
|
 |
DAFY Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 20:43 Заглавие: |
|
|
тая звукова карта е много мизерна ... и аз имам такава на старото ПЦ ... имам и ЦД сас Диривес ама тя нито е силна нито качествена ... пожелавам ти да си купиш некоя Creative 16 LiVe да чуеш качествен звук. и няма да имаш главоболия с АСЛ4000
успех !
П.С. Windows e Боза верно но има разлика ... 98 е боза от 98година ... Фкиснала се е ! Инсталираи си Милеиум и ще си много по доволен! колкото и да е слаба машината Милениума се даржи по стабилно ! Гарантирам! от 9 години имам ПЦ-та ... много ядове са ми минали през главата  _________________ Дори и "най-добрия" има нужда от помощ, понякога ! |
|
|
 |
|