Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся лентов кабел за панела на авто Sony

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Сря Дек 28, 2005 23:04    Заглавие: Търся лентов кабел за панела на авто Sony Отговорете с цитат

Това е автоCD с въртящ панел, модела е CDX-M630, а снимката на кабела е в атача. Размери на кабела: дължина 75мм, ширина 7 мм, 14 пина.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Чет Дек 29, 2005 0:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Такава лента използват почти всички от серия CDX-M500,600,700..... има я в http://www.ash.bg/ на разумна цена.
Има много малка разлика от оригиналната в PVC подложките(подлепките) в краищата и са симетрични а на оригиналната не са но това е лесно поправимо.Като ги наложиш една до друга ще видиш разликата Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 29, 2005 1:29    Заглавие: Отговорете с цитат

tsuko написа:
Такава лента използват почти всички от серия CDX-M500,600,700..... има я в http://www.ash.bg/ на разумна цена.
Има много малка разлика от оригиналната в PVC подложките(подлепките) в краищата и са симетрични а на оригиналната не са но това е лесно поправимо.Като ги наложиш една до друга ще видиш разликата Wink

Много благодаря, но защо не ми се отваря линка, който си посочил?
Вместо Аш.бг ми се отваря това: Fedora Core Test Page
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 29, 2005 1:37    Заглавие: Отговорете с цитат

tsuko написа:

tsuko, намерих кабела е е-шопа, предлагат го пак АШ, но на цена 39,84 лв....... Едва ли това е разумна цена за едно кабелче, но като го няма другаде, ще страдат клиентите Laughing
Върнете се в началото
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 29, 2005 1:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Да наистина Shocked сега забелязах че линкът не работи sorry.
Тук са данните на фирмата + телефон за връзка и т.н.: http://eshop.bg/eshop3/phps/supinfo.php?supid=13&key=63dd1030dc6a357ee98de55171badb16

Аз взех моят "Оригинален" лентов кабел на цена около 20 лева и това е от преди няколко месеца не говоря за този който може би е истински от SONY service който си видял в Eshop обади им се по телефона смятам че ще се разберете .

Последната промяна е направена от tsuko на Чет Дек 29, 2005 1:57; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 29, 2005 1:57    Заглавие: Отговорете с цитат

tsuko написа:
Да наистина Shocked сега забелязах че линкът не работи sorry.
Тук са данните на фирмата + телефон за връзка и т.н.: http://eshop.bg/eshop3/phps/supinfo.php?supid=13&key=63dd1030dc6a357ee98de55171badb16

Благодаря, аз и без това им имам кординатите, защото с Андрей се познаваме от около 12-13 години, но в последно време не съм купувал нищо от него. Бях останал с убеждението, че продава скъпо и това май все още е така.....
Утре ще им звънна и дано да ми кажат по-разумна цена.
Върнете се в началото
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 29, 2005 2:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Оригиналната наистина е скъпа ,но kитaйският и аналог е около 20 лева и нещо не си спомням точно колко дано да имат още от тях.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети