|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tv25-29 Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 10:18 Заглавие: купувам, ТВ 100Hz, progressive scan |
|
|
над 21 инча, желателно 25, максимум 28-29.
желателно що годе плосък кинескоп
ще се връзва към двд, което поддържа progressive scan, искам и телевизора да го поддържа (двд-то уж го пуска само на компонентните изходи, но имам съмнение, че го поддържа и на rgb-тата на скарт-куплунга)
100 Hz, много желателно
желателно е да има линеен изход за звука (по някакъв начин, т.е. rca, скарт т.н..)
п.с. нямам против втора употреба
п.п.с. от софия съм
за контакти
емайл: [email protected]
п.с. ако някой има идея и желание да оправи един тв 21" фунай (funai) 2000mk7 (не съм много сигурен за модела, но е горе долу това), имащ проблем със яркостта (горе долу, докато позагрее е ужасно тъмен, после става ужасно светъл, отвреме на време се клати между тези състояния) ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 19:41 Заглавие: Re: купувам, ТВ 100Hz, progressive scan |
|
|
imam edin PALADIUM 100Hz poddyrja vsi4ki scanove ) ima daje i dolby decoder model 2002godina kupen e v Germaniq 28' za okolo 300lv moje da se razberem , ima i izhodi za koloni i stava pylnocenna 5.1 sistema.
[email protected]
| tv25-29 написа: | над 21 инча, желателно 25, максимум 28-29.
желателно що годе плосък кинескоп
ще се връзва към двд, което поддържа progressive scan, искам и телевизора да го поддържа (двд-то уж го пуска само на компонентните изходи, но имам съмнение, че го поддържа и на rgb-тата на скарт-куплунга)
100 Hz, много желателно
желателно е да има линеен изход за звука (по някакъв начин, т.е. rca, скарт т.н..)
п.с. нямам против втора употреба
п.п.с. от софия съм
за контакти
емайл: [email protected]
п.с. ако някой има идея и желание да оправи един тв 21" фунай (funai) 2000mk7 (не съм много сигурен за модела, но е горе долу това), имащ проблем със яркостта (горе долу, докато позагрее е ужасно тъмен, после става ужасно светъл, отвреме на време се клати между тези състояния) ... |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|