| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 14:30 Заглавие: Проблеми с лаптопа |
|
|
Имам лаптоп Елитгруп А535 от около 2 години, все по-често ми се появява следния проблем: когато реша да му преместя монитора напред или назад и тои изгася като светна с фенерче се вижда картината .Някакво осветлвние ли гасне? И трябва да рестартирам за да светне монитора. Някои ако може да ми помогне моля да каже какво е. Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 16:58 Заглавие: |
|
|
Като разглобиш монитора има една платка която прави високото напражение за лампата която ти осветява дисплея, имаш студени спойки на нея най вероятно. Може и да е нещо по кабелите също. Провери ! _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:47 Заглавие: |
|
|
Имаш скъсване в кабелите (или лента) между дисплея и основата _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 1:18 Заглавие: |
|
|
от това което виждам когато махна капака, които се намир от горната страна на лаптопа точно до метото на което е хванат монитора се вижда, че кабелите са добре бандажирани и няма никакво огъване при свиването на дисплея.Според мен проблема е както казава Били ,че има някаква студена споика, ще го отворя когато ми остане време и ще огледам тази платка за лампта.
Благодаря ви много за помощта! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 1:22 Заглавие: |
|
|
| фф |
|