| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Howk Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 14:10 Заглавие: Проблем с безжичен телефон "Panasonic" |
|
|
| Някой може ли да ми помогне с кода(клавишна комбинация) за безжичен телефон "Panasonic" модел No.KX-TC1200 BXW.Става въпрос за следното: за смяна на режима puls/tone в този модел телефони,производителят е предвидил да става само посредством клавишна комбинация (от бутоните),а не както обикновено - чрез превключвател.Много тъпо решение според мен,защото при изключване на телефона(напр. за смяна на батерия) се връща към фабричните си настройки-тонален режим на набиране,а аз съм на аналогов.И понеже съм му затрил някъде книжката с инструкциите,сега просто не мога да набирам с него.Молбата ми е...някой ако знае или случайно има същият модел телефон ( и е запазил безценната му книжка) да сподели с мен.Предварително Ви благодаря !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 15:11 Заглавие: |
|
|
Виж това в прикачения файл дали няма да ти свърши работа _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 18:51 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | | Виж това в прикачения файл дали няма да ти свърши работа |
Супер си !!! Много ти благодаря за навременния и полезен отговор  |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 12:20 Заглавие: |
|
|
| За съжаление архива дава грешка. Бихте ли го качили наново. Благодаря Ви предварително! |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 13:29 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Noel написа: | | Виж това в прикачения файл дали няма да ти свърши работа |
Супер си !!! Много ти благодаря за навременния и полезен отговор  |
bеше комбинация от бутон "програм" с бутони * и #. Даже на повече от моделите си е описано на една лепенка на самата майка |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 13:32 Заглавие: Re: Проблем с безжичен телефон "Panasonic" |
|
|
пробвай това
--------------------------------------------------------------------------------
Panasonic KX-TC1461B - Auto/Program, затем *, затем #-для импульсного(или *-для тонального)и снова Auto/Program. |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 14:07 Заглавие: |
|
|
| Благодаря! |
|