Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

търся схема на мигащи светлини за автомобил

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
martjo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 15:05    Заглавие: търся схема на мигащи светлини за автомобил Отговорете с цитат

Zdrawejte, kazwam se Martin!Ako moje nqkoj da mi pomogne,za6toto we4e se 4ustwam bezsilen.Tyrsih kyde li ne w Internet, no wse ne moga da namerq takawa shema.Iskam da si naprawq takiwa swetlini kato na safety car wyw formula 1.Za farowete i za stopowete,oba4e takawa informaciq nemojah da otkriq.Ima w nqkoi sajtowe, no za zakupuwane, a az se zanimawam s elektronika i towa mi dostawq udowolstwie.Taka 4e re6ih sam da si naprawq.Ako nqkoj razpolaga s takawa shema i mi q predostawi 6te mu byda mnogo blagodaren.
Predwaritelno wi blagodarq!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Яну 06, 2006 0:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Напиши "блиц" в търсачката и ще намериш схема
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети