| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 17:11 Заглавие: SIEMENS FS231 |
|
|
Помогнете колеги, че ще стане както миналата година.
Значи това Сименсче като е престояло доста време в контейнер е докарано при мен.Първото нещо което видях беше изгорял предпазител във веригата на проца-5в.Нямаше снежинкии,растера беше с обратен ход.След смяна на няколко филтрови кондензатора тв-то светна джам гиби.Но се оказа, че има и проблем със звука.В момента когато натискам бутон VOLUME се появява звук докато държа бутона.При отпускането му звука изчезва, като че ли се задейства МУТЕ.В стереодекодера,който е изпълнен с TDA6611, силата на звука се управлява по шината.Същия има вход по ниска честота,което виждам с осцилоскоп.Някой ако се е сблъскал с такъв проблем или има идея нека сподели, че ще стане както миналата година.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 17:19 Заглавие: |
|
|
А откачахте ли третата секция на мрежовия ключ? _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 17:31 Заглавие: |
|
|
Опред на ТВ-то няма никакви копчета освен за мрежовия ключ. Там влизат два проводника и излизат два.Имам чувството че няма трета секция, но сега ще видя. _________________ http://www.velox-systems.eu/
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 17:34 Заглавие: |
|
|
Е СЕГА Я ОТКАЧИХ .И с прискърбие мога да ти кажа ,че и ти печелиш едно уиски.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 17:36 Заглавие: |
|
|
Това си е направо "класика" в жанра.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
yugo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
| Ако искаш сложи чисто нов мр.ключ.Този най вероятно частично има някакво съпротивление в 3тата секция.Клиента ако няма дистанционно няма да може да го вклюци. |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 13:44 Заглавие: |
|
|
| Фикри Нури написа: | | Опред на ТВ-то няма никакви копчета освен за мрежовия ключ. Там влизат два проводника и излизат два.Имам чувството че няма трета секция, но сега ще видя. |
без бутони отпред май и тази секция на ключа става излишна дори и да го пусне само една програма без vol. аз ги махам защото и от новите ключове ме се е случвало да се скапват  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
angelе Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 20:14 Заглавие: |
|
|
Фикри,просто разглоби втората секция/стартиращата/, почисти контактите и си готов /ако си на кеф може и да ги смажеш с каквото има подръка/.
Не сменяйте ключа с турските и китайски боклуци,намиращи се на пазара-само бели /нищо лично към автора на темата-уважавам турците,но не и гаражната им продукция на юг,да не ме разберете погрешно.
Изолирането на секцията не е добре,щото може и да нямат дистанционно потребителите. |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 22:13 Заглавие: |
|
|
| angelе написа: | Фикри,просто разглоби втората секция/стартиращата/, почисти контактите и си готов /ако си на кеф може и да ги смажеш с каквото има подръка/.
Не сменяйте ключа с турските и китайски боклуци,намиращи се на пазара-само бели /нищо лично към автора на темата-уважавам турците,но не и гаражната им продукция на юг,да не ме разберете погрешно.
Изолирането на секцията не е добре,щото може и да нямат дистанционно потребителите. |
какво ли ще е този ТВ без RC  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
|