| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 11:15 Заглавие: Разстройване на програмите на ТВ |
|
|
| Имам 4 телевизора с еднакъв проблем а именно. когато се пусне дадена програма в първия момент всичко е добре и след това започва бавно да се разстройва (да пръщи звука или да излизат снежинки) това става за няколко секунди и го прави само на някои програми да речем 10~15% от програмите.отварял съм само един от тях и си играх с едни донастроващи бобинки но ефекта беше че много бързо го растроих и слет това утрепах цял следобед зада го върна в старото му положение.много е вероятно това да го прави само на каналите в даден обхавт но не съм го проверявал. та въпросът ми е има ли универсален лек за тая болест, това на тунер ли се дължи, въпрос на настройка ли е, може ли да е калпав кондензатор и въобще не съм запознат много с тая част от ТВ-техниката и ще се радвам на малко помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 11:25 Заглавие: |
|
|
Остава и да кажеш какви са телевизорите като марка ,шаси ,състав и т.н. и поглеш някой ти помогнал _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 11:39 Заглавие: |
|
|
Ми там е работата че само един от телевизорите е при мен другите са по приятели и реших първо да се консултирам че в момента се ползват и дет се вика като ги отворя да знам какво търся че с тунери и такива неща не съм се борил предимно с монитори съм се занимавал(не че и там имам много голям опит ама...) така че се извинявам за оскъдната информация и се надявам по скоро на насочващи свети отколкото на конкректно решение.пък в последствие ще ги отварям един по един и ако има проблеми ще питам пак. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 11:48 Заглавие: |
|
|
Чукни с търсачката и напиши афт и ще ти излезат сума теми с такъв дефект _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 12:31 Заглавие: |
|
|
| Найстина има доста неща ама като не знам кокво и как да го търся ... мерси за инфото |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 16:55 Заглавие: |
|
|
Никак не е леко .И аз в момента се бъхтя с един AKAI със същия дефект.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 18:51 Заглавие: |
|
|
| Сигурно ще прозвучи глупаво но защо не почна първо от тунера,както го описваш на там отиват нещата. |
|
|
 |
|