| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Avramov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 21:22 Заглавие: TV JVC с DPM001TIA |
|
|
Някои монтирал ли е турско захранване /UZAL/ на този телевизор.Има ли заместител този хибрид,оригинала е много скъп за клиента-28лв.
Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 23:32 Заглавие: |
|
|
Сложи оригинала. За 5 лв. в полза на "клиента" искаш да се трудиш за 25 без пари? Като му е скъпо да си купи поредното китайско дърво.
За сведение оригинала може да се намери на цената на турското захранване. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 10:31 Заглавие: |
|
|
Подкрепям Филипов!
Аз имах преди време подобен проблем и мога да кажа следното-схемното решение е сравнително добро и надеждно,но евентуалните грешки и пропуски в ремонта се плащат скъпо - обикновено хвърчи хибридката.Затова си купувам чип от известен магазин(РОЯЛ в моя случай),смяна всички електролити,крайния транзистор със ПРОВЕРЕН(не само премерен , а и изпробван във нормален режим),разтоварени вторични вериги , лампа в предпазителя и подетайлна проверка на всички елементи особено резисторите.Отнема около 1 час, но според мен се изплаща.Турско захранване според мене е много краен метод- прилагам само в случаи със изпепелени платки или съмнения за утечки. |
|
|
 |
Avramov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 13:43 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ви колеги,така и ще направя.Проверил съм цялото захранване ,елемент по елемент .Дадох заявка за хибрида и очаквам да пристигне за да го взривя...шегувам се разбира се.Успешена работа ви желая. |
|
|
 |
|