| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hight_volt_guy Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 20:07 Заглавие: трансформатор |
|
|
Смиатам да си правиа моштен усилвател но ште ми е нужен трансформатор и3карвашт на и3хода си Ucc=50/60v i Icc=8A.
Можете ли да ми дадете информациа 3а ниакоиа програма за изчислиаване на трансформатори[/b] _________________ не си играй с тока за да не те изиграе той!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 11:39 Заглавие: Re: трансформатор |
|
|
| hight_volt_guy написа: | Смиатам да си правиа моштен усилвател но ште ми е нужен трансформатор и3карвашт на и3хода си Ucc=50/60v i Icc=8A.
Можете ли да ми дадете информациа 3а ниакоиа програма за изчислиаване на трансформатори[/b] |
Даи пове4е информация за това което иска6 да прави6? _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 20:53 Заглавие: |
|
|
| Абе вие двамата на училище не сте ли ходили? Текст с толкова много правописни грешки не оставя добро впечатление, а и по-трудно му се хваща смисъла. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 4:43 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | Абе вие двамата на училище не сте ли ходили? Текст с толкова много правописни грешки не оставя добро впечатление, а и по-трудно му се хваща смисъла. |
Ти друга работа нямаш ли бе пич  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 17:59 Заглавие: |
|
|
Aмериканеца,може би не му е тук мястото да се заяждам,но като опитен потребител си вземи бележка и научи къде на клавиатурата ти е букватаШ!Не си мислете че някои от по-дъртите тук ви мислим лошо,като правим забележки!high_volt_guy,дай си,моля те мейл-адреса,за да ти пратя програми. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 19:02 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Aмериканеца,може би не му е тук мястото да се заяждам,но като опитен потребител си вземи бележка и научи къде на клавиатурата ти е букватаШ!Не си мислете че някои от по-дъртите тук ви мислим лошо,като правим забележки!high_volt_guy,дай си,моля те мейл-адреса,за да ти пратя програми. |
[email protected] _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
|