Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся кабел ...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Свилен Гавраилов
Гост

МнениеПуснато на: Нед Яну 15, 2006 4:45    Заглавие: Търся кабел ... Отговорете с цитат

Търся кабел, който се се състои от малък стерео жак, кабел 1- 2 м, завършващ с женски кабелен куплунг ( неизвестен за мен вид) с вътрешен диаметър приблизително 2мм. Това е което ми трябява.

Иначе към единия край се закача съответният му мъжки жак и чрез 15-ина см проводник отива към тестова щипка. Към другият край се закача стоманена тел около 2 мм диаметър, чрез напъхване ( вмест мъжкия жак).

От къде бих могъл да си закупя такъв или елементи за него или поне някаква идея как да реша проблема? Бихте ли ми памагнали?

С най-добри пожелания
Свилен Гавараилов

Върнете се в началото
CITRON
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 18, 2006 10:21    Заглавие: Re: Търся кабел ... Отговорете с цитат

[quote="Свилен Гавраилов"][color=darkblue]Търся кабел, който се се състои от малък стерео жак, кабел 1- 2 м, завършващ с женски кабелен куплунг ( неизвестен за мен вид) с вътрешен диаметър приблизително 2мм. Това е което ми трябява.

Иначе към единия край се закача съответният му мъжки жак и чрез 15-ина см проводник отива към тестова щипка. Към другият край се закача стоманена тел около 2 мм диаметър, чрез напъхване ( вмест мъжкия жак).

Това като гледам не е просто кабел а някакъв вид сонда за уред. Дай повече инфо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети